Assassin’s Creed hayranlarının yıllardır istediği oyun yolda

Cumartesi günkü Ubisoft Forward etkinliği sırasında yayıncı, feodal Japonya’da geçecek seriye yeni bir giriş olan Codename Red’i açıkladı.
Franchise başkanı Marc-Alexis Côté, Codename Red’i Ubisoft’un açık dünya serisinde “bir sonraki premium unvan” olarak nitelendirdi. Ubisoft Quebec’in projedeki çalışmalara öncülük ettiğini de duyurdu.
Côté ayrıca Codename Hexe için bir teaser paylaştı ve güncellemeyi “çok farklı bir Assassin’s Creed oyunu türü” olarak nitelendirdi. Seriyi ilk yaratan stüdyo olan Ubisoft Montreal, Clint Hocking’in yaratıcı yönetmen olarak yer aldığı projede gelişmeye öncülük ediyor. Hocking bir hane adı olmayabilir, ancak Splinter Cell: Chaos Theory ve Far Cry 2’yi içeren kredilerle muhtemelen Ubisoft’taki en etkili tasarımcılar arasında yer alıyor.
Her iki oyunun da henüz bir çıkış tarihi yok, ancak Ubisoft, her ikisinin de Assassin’s Creed Cote’nin “kendi başına bir oyun değil, seriye tek bir giriş noktası” olarak adlandırdığı bir hizmet olan Infinity ile entegre olacağını söyledi. Ubisoft, Infinity’nin neler içereceği konusunda gizemliydi, ancak Côté, şirketin merkezde bağımsız çok oyunculu deneyimler yaratma olasılığını araştırdığını söyledi. Oyun severleri memnun edecek güncelleme haberleri bir süre daha gelmeye devam edecek gibi görünüyor. Bu kapsamda bir çok oyunun PS sürümü ya da PC sürümleri de yolda.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Radyoyu Kim İcat Etti? Radyo Nasıl ve Ne Zaman İcat Edilidi?
Uçağı Kim İcat Etti? İlk Uçak Ne Zaman, Nasıl Bulundu? Uçağın Mucitleri Kimdir?
Televizyonu Kim İcat Etti? Geçmişten Günümüze Televizyonun Yolculuğu
Telefonu Kim İcat Etti? 1876’da Başlayan Bir Hikaye!
iPhone'u olanlar dikkat! Apple'dan uyarı geldi: Cihazlar tehdit altında