hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Apple Podcasts her yerden erişilebilir hale geldi

    Apple Podcasts her yerden erişilebilir hale geldi
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Apple, podcast dinleme deneyimini her zamankinden daha erişilebilir hale getirerek, herhangi bir cihaz ve web tarayıcısı üzerinden milyonlarca podcast’e erişim imkanı sunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Apple Podcasts, artık sadece iPhone, iPad veya Mac gibi Apple cihazlarında değil, herhangi bir cihaz ve web tarayıcısı üzerinden de erişilebilir hale geldi. Bu yenilik sayesinde kullanıcılar, Apple Kimliği ile oturum açarak Kütüphanelerine, Sıradaki listelerine ve aboneliklerine web üzerinden ulaşabilecekler. Kişiselleştirilmiş öneriler, yeni bölüm bildirimleri ve çalma ilerlemesi gibi özellikler de web deneyiminde sunuluyor.

    Oturum Açmadan da Dinlemek Mümkün

    Apple Podcasts’in web versiyonu, oturum açmadan da geniş bir podcast arşivine göz atma ve dinleme imkanı sunuyor. Kullanıcılar, milyonlarca ücretsiz podcast’e erişebilir, En İyi Listeler’e göz atabilir ve editoryal olarak öne çıkarılan programları keşfedebilirler. Bu özellik, podcast dinlemeyi herkes için daha kolay ve erişilebilir hale getiriyor.

    Apple Podcasts’in web sürümü, duyarlı tasarımı sayesinde podcast’lerinizi hangi cihazda dinlerseniz dinleyin, aynı görsel ve işlevsel deneyimi sunuyor. MacOS, iOS, iPadOS ya da herhangi bir web tarayıcısı üzerinden podcast’lerinizi dinlerken, programlarınızın resmi, düzeni ve özellikleri tüm cihazlarda aynı şekilde görüntülenecek. Bu da dinleyicilere kesintisiz ve tanıdık bir deneyim sağlıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Paylaşmak Artık Çok Daha Kolay

    Apple Podcasts’in bu yeni web tabanlı erişimi, podcast’lerinizi paylaşmayı da kolaylaştırıyor. Artık herhangi bir cihaz veya platform üzerinden dinleme imkanı sunulduğu için, programlarınızı ve bölümlerinizi Apple Podcasts’te paylaşmak her zamankinden daha pratik. Dinleyicileriniz, nerede olurlarsa olsunlar, sizinle kolayca bağlantı kurabilecekler.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow