2020’nin ikinci Merkür Retrosu başladı
Merkür Retrosu nedir? Teknolojik cihazlar bozulacak söylentisi doğru mu?
Evrende gezegenlerin belli bir yörüngede dizilmesi ve gezegenlerin hareketlerinin dünyayı etkilediği bilinen bir gerçek. 18 Şubat – 9 Mart tarihinde başlayan Merkür Retrosu nihayet bitti derken şimdi ikincisi başladı. 17 Haziran – 12 Temmuz tarihleri arasında sürecek olan Merkür’ün hareketinin yavaşlamasının dünyadaki bir takım gelişmeleri etkileyeceği söyleniyor
Bu hurafeler arasında ise teknolojik cihazların bozulacağı ifadeleri yer alıyor. Böyle bir saçmalığa inanan çok insan var. Biz de bu konuya bir netlik getirmek istedik. Teknolojik cihazlar gezegenlerin dizilimi ve doğa olayları ile bozulmaz. Hatırlayanlarınız bilir 2000 yılına girerken çoğumuz bilgisayarların ve teknolojik cihazların fişini çektik. O zamanlar 2000 yılına girdiğimiz teknolojik cihazların bozulacağı tüm sistemlerin çökeceği söyleniyordu. Peki, noldu? Hiç bir şey olmadı!
Merkür Retrosu’nda da teknolojik cihazlara bir şey olmayacak. Ortalığı velveleye veren bu tip insanlara inanmanızı tavsiye ediyoruz. Bu süreçte etkilenirse burçlar etkilenir. O da astronominin konusu artık. Hangi burç bu süreçte nasıl etkilenecek diye internette yapacağınız kısa bir arama ile zaten hemen görünüyor. Genellikle bu süreçte büyük çaplı kararların verilmemesi, anlaşmaların imzalanmaması gerektiği gibi şeyler yazıyor.
Merkür Retrosu nedir?
Evrende 17 Haziran 2020 itibariyle Merkür, Yengeç burcunda durağan pozisyona geçti. Durağan zamanında çevrenizde yardıma ihtiyacı olan canlılara yardım etmeniz öneriliyor. Merkür durağan pozisyonda 19 Haziran 2020’ye kadar kalacak. Bu zamana kadar iyilik yapan iyilik bulacak. 19 Haziran 2020’de ise Merkür, retro olacak ve Merkür’ün yansıttığı enerji azalacak. Bu gezegen hareketleri ise 12 Temmuz 2020 tarihinde sona erecek.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
WHATSAPP'A 5 YENİ ÖZELLİK! 2,33 milyarın üzerinde aktif kullanıcısı var! Meğer Instagram’daki o fonksiyonlar…
SON DAKİKA TEKNOLOJİ HABERİ || PlayStation 5 Pro Türkiye’de ön satışa çıktı! (FİYAT & ÖZELLİKLER)
WhatsApp'ın gizli kalan kullanışlı özelliği! 2 adımda gerçekleştiriliyor, çoğu kişinin haberi bile yok!
Parmaklarınızın ucundaki gizemli rotalar! Hangi kısayol tuşu nasıl ortaya çıktı? Kısayol krallığı o tuşa ait...
GÖKBEY Helikopteri Nedir? T625 GÖKBEY Özellikleri ve Kullanım Alanları