hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    YAZ OLİMPİYATLARI’NDA JİMNASTİK HALKA! Adem Asil kimdir, kaç yaşında?

    YAZ OLİMPİYATLARI’NDA JİMNASTİK HALKA Adem Asil kimdir, kaç yaşında
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda jimnastik halka alanında madalya günü geldi çattı. Milli sporcumuz Adem Asil madalya için performansını sergileyecek. Peki, Yaz Olimpiyatları’nda jimnastik halka alanında bugün hangi maçlar var? İşte Adem Asil’in yarışacağı saat…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2024 Paris Yaz Olimpiyat Oyunları’nda Filenin Sultanları, Mete Gazoz, Berkim Tümer ve Adem Asil bugün sahne alacak. Millilerimiz madalya yolunda emin adımlarla ilerlemek isterken tüm Türkiye’nin kalbi Adem Asil’in final yarışında atacak.

    YAZ OLİMPİYATLARI’NDA JİMNASTİK HALKA – ADEM ASİL’İN MAÇI SAAT KAÇTA?

    Milli sporcumuz Adem Asil’in madalya için yarışacağı müsabaka 16 Ağustos 2024 Pazar günü saat 16.00 itibariyle başlayacak. Finalde Adem’in 2 Çinli ve 1 Yunan rakibi yer alacak. Çin’den J.Y Zou ile Y. Liu’nun yanı sıra Yunanistan’dan E. Petrouinas ve milli sporcumuz Adem Asil finalde performansını sergileyecek isimler olacak. Sporcumuzun müsabakası TRT SPOR ya da TRT SPOR YILDIZ ekranlarından canlı izlenebilecek.

    TRT SPOR CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

    TRT SPOR YILDIZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

    ADEM ASİL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

    21 Şubat 1999 yılında Mısır'da dünyaya gelen Adem Asil  kariyerinde önemli başarılar elde etti. 017 FIG Artistik Jimnastik Dünya Kupası serisinin Fransa'daki Internationaux de France veya Paris World Challenge Cup ve Bulgaristan'daki Varna World Challenge Cup'ta ve ayrıca 2017 Dünya Artistik Jimnastik Şampiyonası’nda yer aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vatandaşlık almasından sonra Türkiye için ilk defa yarışan ve 2020 Artistik Jimnastik Dünya Kupası Bakü'de yapılan turnuvaya katıldı. Elgamal, 2021 yılında Adem Asil adı altında yarışmaya başladı. Hırvatistan'da düzenlenen Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası'nda halka aletinde altın madalya kazandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow