hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türkiye - Sırbistan voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gözler ikinci maçta!

    Türkiye - Sırbistan voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Gözler ikinci maçta
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Antalya etabı geride kalırken gözler ABD’de oynanacak ikinci hafta mücadelelerine çevrildi. A Milli Kadın Voleybol Takımı ikinci ayak ilk maçında Almanya'yı 3-1 mağlup ederek ABD etabına galibiyetle başladı. Filenin Sultanları, 2. maçında ise Sırbistan ile karşı karşıya gelecek. Peki, Türkiye - Sırbistan voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte heyecanla beklenen maçın detayları.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Filenin Sultanları, Milletler Ligi’nde oynadığı Japonya maçında parkeden mağlubiyetle ayrılmış ve galibiyet serisi sona ermişti. Ardından Hollanda’yı 3-1 mağlup etmeyi başaran temsilcimiz İtalya'ya 3-1 yenilmişti. Filenin Sultanları, Antalya etabının son maçında ise Fransa’yı set vermeden mağlup etti. İkinci etapta ilk maçı Almanya ile oynayan ekip 3-1 mağlup etti. Şimdi ise ikinci maç olan Sırbistan- Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda soruları gündemdeki yerini aldı.

    SIRBİSTAN TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

    A Milli Kadın Voleybol Takımı, Arlington'ın ev sahipliği yaptığı FIVB Milletler Ligi'nin ikinci haftasında ABD'de sahne alıyor. Filenin Sultanları ABD etabındaki 2. maçında Sırbistan ile kozlarını paylaşacak. 16 takımın mücadele edeceği 3 haftalık periyodun ardından ilk sekizde yer alan takımlar finallere yükselecek. Sırbistan - Türkiye voleybol maçı, 31 Mayıs 2024 Cuma günü (30'u 31'e bağlayan gece) oynanacak. Zorlu mücadele, saat 03.30'da başlayacak. Sırbistan Türkiye maçı, TRT SPOR ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow