hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Güney Kore - Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi'nde heyecan devam ediyor!

    Güney Kore - Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta Milletler Liginde heyecan devam ediyor
    expand

    Güney Kore Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda sorgulamaları Filenin Sultanları- Sırbistan maçı sonrasında hız kazandı. A Milli Kadın Voleybol Takımı 2024 FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin ABD etabındaki ikinci maçında en son Sırbistan karşısında parkeye çıktı. Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde Sırbistan ile oynadığı zorlu mücadelede 3-1'lik skorla galip geldi. Ekip ABD etabındaki 3. maçında ise Güney Kore ile mücadele edecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2024 FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde heyecan Güney Kore - Türkiye voleybol maçı ile devam ediyor. Milli takım, Almanya galibiyetiyle başladığı ABD etabındaki üçüncü karşılaşmasında yarın Güney Kore ile mücadele edecek. Filenin Sultanları, VNL'nin Antalya'da düzenlenen ilk haftasında iki galibiyet, iki mağlubiyet almıştı. Teksas eyaletinin Arlington kentinde son oynanan karşılaşmada Sırbistan'ı 3-1 yenen dünya 1 numarası ve son VNL şampiyonu Filenin Sultanları, organizasyonun ikinci haftasındaki ikinci, VNL'deki altıncı müsabakasında 4'üncü galibiyeti elde etti.

    GÜNEY KORE - TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

    A Milli Kadın Voleybol Takımı, VNL’nin Amerika etabında Sırbistan’ın ardından 2 rakiple daha mücadele edecek. Filenin Sultanları, Güney Kore ve ABD ile karşı karşıya gelecek. Güney Kore - Türkiye maçı, 1 Haziran’da saat 21:00’da TRT Spor ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

    FİLENİN SULTANLARI MAÇ TAKVİMİ

    2. HAFTA | TEKSAS/AMERİKA

    29 Mayıs 2024 22.30 / Almanya-Türkiye (3-1)

    31 Mayıs 2024 03.30 / Sırbistan-Türkiye (3-1)

    1 Haziran 2024 21.00 / Güney Kore-Türkiye

    2 Haziran 2024 23.00 / ABD-Türkiye

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow