hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TÜRKİYE İTALYA VOLEYBOL MAÇI CANLI İZLE –  Filenin Sultanları TRT SPOR canlı yayın

    TÜRKİYE İTALYA VOLEYBOL MAÇI CANLI İZLE –  Filenin Sultanları TRT SPOR canlı yayın
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Yaz Olimpiyatları’nda grup aşamasındaki son maçına çıkıyor. İlk iki maçtan galibiyetle ayrılan Filenin Sultanları 3’te 3 yapabilmek için sahada olacak. Bu kez rakip grup lideri İtalya olurken millilerimiz galip gelmesi halinde liderliğini de ele geçirecek. Türkiye İtalya voleybol maçı canlı izle seçeneği ise TRT SPOR canlı yayın adresi içerisinde olacak. İşte Filenin Sultanları, İtalya maçı canlı yayın bilgileri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda madalya beklediğimiz alanlardan biri olan voleybolda Filenin Sultanları yoluna emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Millilerimiz gruptaki ilk 2 maçında sahadan galibiyetle ayrılarak üst turu garantilemişti. Hollanda karşısında inanılmaz bir geri dönüş yapan milliler 2-0’dan 3-2 maçı almayı başarmıştı. İlk sette Dominik Cumhuriyeti karşısında kaybeden millilerimiz benzer bir senaryonun ikinci maçta da yaşanmasına izin vermedi ve sonraki 3 seti de alarak mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.

    TÜRKİYE İTALYA VOLEYBOL MAÇI CANLI İZLE – TRT SPOR CANLI YAYIN

    Millilerimizin sıradaki rakibi ise grup lideri İtalya olacak. İlk 2 maçında rakiplerine sadece 1 set veren İtalya 6 setten galip gelmişti. C grubundaki zorlu maç 4 Ağustos 2024 Pazar günü saat 10.00 itibariyle başlayacak. Müsabaka TRT SPOR ekranlarından şifresiz ve canlı olarak izlenebilecek.

    TRT SPOR CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow