hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türkiye Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Filenin Sultanları üçüncülük maçı hangi kanalda?

    Türkiye Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta Filenin Sultanları üçüncülük maçı hangi kanalda
    expand

    2021 CEV Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası yarı final maçında Sırbistan ile karşılaşan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 3-1 mağlup oldu. Türkiye bu sonuçla birlikte Avrupa Şampiyonası'na veda etmiş oldu. Filenin Sultanları Hollanda ile üçüncülük maçına çıkacak. Bronz madalya için yarışacak olan milli takımın maç bilgileri gündemde. Peki, Türkiye Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? İşte Filenin Sultanları voleybol üçüncülük maçı canlı yayın bilgileri..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da yarı finalde A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Sırbistan'a 3-1 yenilgisinin ardından gözler üçüncülük maçına çevrildi. Hollanda ile üçüncülük için yarışacak olan Filenin Sultanları şampiyonluğa veda ederken bronz madalya için performans gösterecek. Finalde ise Sırbistan ile İtalya kozlarını paylaşacak.

    5'te 5 ile gruptan lider çıkan, son 16'da Çekya'yı, çeyrek finalde ise Polonya'yı geçen Filenin Sultanları, yarı finalde Sırbistan engelini aşamadı. Son iki şampiyonayı kazanan Sırbistan, 2019'da Ankara'da oynanan final maçında Türkiye'yi 3-2 mağlup etmişti.

     

    TÜRKİYE HOLLANDA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Türkiye Hollanda üçüncülük voleybol maçı ile 4 Eylül Cumartesi günü TSİ 18.00’de oynanacak. Türkiye-Hollanda maçı TRT 1'den naklen yayınlanacak. Şampiyonanın finalinde ise Sırbistan ile İtalya yarın TSİ 21.00'de mücadele edecek.

    Türkiye Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta Filenin Sultanları üçüncülük maçı hangi kanalda

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TÜRKİYE SIRBİSTAN VOLEYBOL MAÇI ÖZETİ

    -Uzatmaya giden ve 42 dakika süren ilk seti 34-32 ile Türkiye aldı.
    -Uzatmalarla 33 dakika süren ikinci seti ise, setin çoğunda Türkiye'nin gerisinde olan Sırbistan 28-26 kazandı ve skor 1-1'e geldi.
    -Üçüncü sette Türkiye 19-15 geriye düştükten sonra skoru eşitledi ve set 23-23'e kadar başa baş devam etti. Fakat o noktadan sonra üst üste iki sayı kazanan Sırbistan seti aldı ve skoru 2-1'e taşıdı.
    -Sırbistan dördüncü seti de 25-13 ile alıp skoru 3-1'e taşıyarak maçın galibi oldu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow