hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TÜRKİYE ÇİN VOLEYBOL MAÇI CANLI YAYIN | TRT SPOR - TRT1 CANLI İZLE HD | PARİS 2024 OLİMPİYAT OYUNLARI

    TÜRKİYE ÇİN VOLEYBOL MAÇI CANLI YAYIN | TRT SPOR - TRT1 CANLI İZLE HD | PARİS 2024 OLİMPİYAT OYUNLARI
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Filenin Sultanları çeyrek final maçı sporseverleri ekran başına kilitleyecek. Millilerimiz gruptaki 3 maçında 2 galibiyet 1 mağlubiyet alarak çeyrek finale çıkmış ve burada Çin ile eşleşmişti. Türkiye Çin voleybol maçı canlı yayın akışı bilgileri belli oldu. Voleybolseverler TRT 1 canlı izle seçeneğini kullanarak Filenin Sultanları’nın çeyrek final maçını canlı olarak takip edebilecekler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda millilerimiz yarı final için sahaya çıkıyor, bu büyük heyecan TRT SPOR ekranlarında yaşanıyor. Millilerimiz grupta oynadığı ilk 2 maçından galibiyetle ayrılmış ardından da İtalya ile grup liderliği için karşı karşıya gelmişti. Gruptaki son maçını İtalya’ya karşı 3-0 kaybeden millilerimiz ikinci sırada yükselmiş ve çeyrek finalde Çin ile eşleşmişti.

    TÜRKİYE ÇİN VOLEYBOL MAÇI CANLI İZLE – TRT 1 CANLI YAYIN

    Millilerimizin Çin ile karşı karşıya gelecekleri voleybol müsabakası 6 Ağustos 2024 Salı günü oynanacak. TSİ saat 10.00’da başlayacak olan maç TRT 1 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak izlenebilecek.

    TRT 1 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

    YARI FİNALDEKİ RAKİBİMİZ KİM OLACAK?

    Olimpiyatlarda 3 altın, 1 gümüş, 2 bronz madalyası bulunan Çin, Paris 2024'te A Grubu'nda ABD, Sırbistan ve Fransa'yı yenerek çeyrek finale ilk sırada çıktı. Oyunlarda ilk madalyasını kazanmayı hedefleyen ay-yıldızlılar, Çin'i elemesi durumunda İtalya-Sırbistan eşleşmesinin galibiyle yarı finalde mücadele edecek.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow