hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zvonareva: "Yüzde 100 hazır değilim"

    Zvonareva: Yüzde 100 hazır değilim
    expand

    İstanbul Cup'ta bir numaralı seribaşı olarak mücadele edecek Vera Zvonareva, uzun bir sakatlık döneminden çıktığını belirterek, "burada kendime gelmeye çalışacağım" dedi.

    Zvonareva, ENKA Arena'da düzenlediği basın toplantısında, sakatlıklar nedeniyle uzun bir süre kortlardan ayrı kaldığını belirtti.

    Rus tenisçi, "uzun bir süreden sonra bu ilk turnuvam olacak. Burada çok iyi performans gösterip, kendime gelmeye çalışacağım. US Open'dan önce birkaç turnuvaya daha gideceğim. Sakatlığım düzeliyor, ancak hala ağrılarım var. Kendimi yüzde 100 hazır ve rahat hissetmiyorum" dedi.

    Zvonareva, "amacım oyunumu düzeltip, güzel bir sene geçirmek. Rekabeti her zaman seviyorum, rekabet ortamında olmak hoşuma gidiyor" diye konuştu.

    Dünya klasmanının yedi numarası Vera Zvonareva, İstanbul'dan çok etkilendiğini ifade etti.

    İstanbul'da çok iyi ağırlandıklarını söyleyen Zvonareva, "antrenman kortları çok rahat ve organizasyondaki herkes bize çok iyi evsahipliği yapıyor. İstanbul'dan çok etkilendim. Mimari olarak çok güzel bir şehir. Kalabalıklığı ve mimarisiyle bana az da olsa Moskova'yı andırıyor. Umarım kendime vakit ayırıp, şehri gezerim" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow