hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konyaspor - Galatasaray maçı şifresiz izlenebilecek

    Konyaspor - Galatasaray maçı şifresiz izlenebilecek
    expand

    Konyaspor Galatasaray ile ligin ikinci yarında karşılaşıyor. Ligin ilk yarısında istediği futbolu yansıtmakta zorlanan Sarı-Kırmızılılar, ligin ikinci yarısında taraftarın beklentilerini karşılamayı hedefliyor. Konyaspor ve Galatasaray taraftarları başta olmak üzere futbolseverler, beIN Sports'tan şifresiz maç heyecanını yaşayabilecekler. beIN Sports şifresiz olarak bu haftanın maçlarını ekrana taşıyacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Konyaspor Galatasaray maçı ile ligde heyecan devam edecek. Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında oynanacak önemli mücadele ligin üst sıralarını ilgilendiriyor. Bu sezon beklentilerin altında kalan Sarı-Kırmızılılar ligin ikinci yarısında iyi bir futbol, iyi skorlar ile taraftarıyla arasını düzeltmek istiyor. Konyaspor Galatasaray maçı Lig TV'nin yerine yayına başlayan beIN Sports'tan şifresiz yayınlanacak. beIN Sports şifresiz olarak bu haftanın maçlarını ekrana taşıyacak.

    Konyaspor Galatasaray maçı bu akşam saat 19.00'da başlayacak. Torku Arena'da oynanacak zorlu mücadele Mete Kalkavan orta hakem olarak görev yaparken, Ceyhun Sesigüzel ile Esat Sancaktar yardımcı hakem olarak görev yapacaklar. Konyaspor Galatasaray maçı beIN Sports'tan şifresiz yayınlanacak.

    beIN Sports bu hafta şifresiz

    Lig TV'nin beIN Sports'a devredilmesinin ardından kanal ilk maç yayınını bu akşam yapacak. Yeni dönemin başlangıcı olarak Digiturk 13 Ocak Cuma gecesinden başlayarak 16 Ocak Pazartesi günü sonuna kadar film, dizi, tüm Süper Lig ve Spor Extra paket içeriklerini tüm üyeleri için ücretsiz olarak sunma kararı aldı.

    İlk 11'ler

    Atiker Konyaspor: Serkan, Ali Turan, Skubic, Vukovic, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Jonsson, Milosevic, Ömer Ali, Bajic, Rangelov (TD: Aykut Kocaman)

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Carole, de Jong, Selçuk, Linnes, Josue, Sneijder, Eren Derdiyok (TD: Jan Olde Riekerink)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow