hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kasımpaşa Adana Demirspor maçı canlı izle bilgileri... Bein Sports 2 frekans... Kasımpaşa Adana Demirspor maçı canlı yayın nereden izlenir?

    Kasımpaşa Adana Demirspor maçı canlı izle bilgileri... Bein Sports 2 frekans... Kasımpaşa Adana Demirspor maçı canlı yayın nereden izlenir
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Kasımpaşa Adana Demirspor maçı nerede izlenir? Süper Lig'de 3. hafta maçlarında sona gelindi. Kasımpaşa ve Adana Demirspor bu akşam karşı karşıya geliyor. Ligdeki ilk galibiyetini almak isteyen Adana Demirspor'da Rizespor maçına çevrildi. Hatayspor deplasmanında 1-1 berabere kalan Kasımpaşa, Rizespor'a 2-1 mağlup olan Adana Demirspor ligde puan kazanmak istiyor. Peki ama Kasımpaşa Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta? İşte Adana Demirspor maçı canlı yayın bilgileri ve ilk 11'ler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kasımpaşa - Adana Demirspor maçı canlı izle bilgileri nereden? Trendyol Süper Lig 3. haftada Kasımpaşa sahasında Adana Demirspor'u konuk ediyor. 19.15'te başlayacak olan mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak. Peki ama Kasımpaşa Adana Demirspor maçı hangi kanalda?


    Kasımpaşa Adana Demirspor maçı bilgileri...

    Kasımpaşa - Adana Demirspor mücadelesini Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetirken yardımcılıklarını ise Murat Tuğberk Curbay ve Murat Ergin Gözütok üstlenecek. Karşılaşma beIN Sports 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

    Muhtemel 11'ler

    Kasımpaşa: Andreas, Winck, Opoku, Yasin, Rodrigues, Gökhan, Aytaç, Hajradinovic, Fall, Mortadha, Nuno Da Costa

    Adana Demirspor: Deniz, Abdulsamet, Gravillon, Semih, Manev, Bünyamin, Maestro, Alioui, Yusuf, Aimbetov, Barasi

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow