hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İlkan Karaman öldü mü? Milli basketbolcu İlkan Karaman neden öldü?

    İlkan Karaman öldü mü Milli basketbolcu İlkan Karaman neden öldü
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Milli basketbolcu İlkan Karaman’dan acı haber geldi. Bir dönem Beşiktaş, Fenerbahçe ve Karşıyaka’da forma giyen Karaman hayatını kaybetti. Peki, 34 yaşındaki İlkan Karaman neden öldü? İşte detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eski milli basketbolcu İlkan Karaman hayatını kaybetti. Karaman’ın yaşadığı talihsiz kaza sonrasında hayatını kaybetmesinin ardından Beşiktaş ve Fenerbahçe’den başsağlığı mesajı yayınlandı.

    İLKAN KARAMAN NEDEN ÖLDÜ?

     Datça’ya dalış yapmaya giden Karaman, benzin alan arkadaşını yol kenarında beklerken, kontrolünü kaybeden araç kaldırıma çıktı. Kaza sonucu aracın altında kalan Karaman’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği ifade edildi.

    BÜYÜK TAKIMLARDA OYNADI

    1990 doğumlu olan Karaman, TOFAŞ altyapısından yetişti, Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe, Acıbadem Üniversitesi, Beşiktaş, İBB, Büyükçekmece, Cholette, Antibes, Petkim Spor, Yalovaspor, Manisa BB, son olarak Çayırova Belediyesi forması giydi. Karaman defalarca milli takımlarda görev yaptı.

    FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

    2012-2014 yılları arasında formamızı giyen milli sporcumuz İlkan Karaman’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman’a Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve basketbol camiasına başsağlığı ve sabır dileriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BEŞİKTAŞ'TAN BAŞSAĞLIĞI

    2016-2017 sezonunda formamızı giymiş milli basketbolcu İlkan Karaman’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve basketbol camiasına başsağlığı dileriz.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow