hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galler Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Milli Maç hangi kanalda yayınlanıyor? Uluslar ligi başlıyor!

    Galler Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta Milli Maç hangi kanalda yayınlanıyor Uluslar ligi başlıyor
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Galler Türkiye maçının ne zaman, saat kaçta oynanacağı merak ediliyor. UEFA Uluslar B Ligi 4. grup ilk maçında Türkiye, Galler ile kozlarını paylaşıyor. EURO 2024'teki performansıyla büyük beğeni toplayan A Milli Futbol Takım, Uluslar B Ligi'nde Galler karşısında galip gelmek istiyor. Turnuvaya galibiyetle başlamak isteyen Türkiye milli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Uluslar Ligi ilk maçı 6 Eylül'de oynanacak. Galler Türkiye maçı UEFA Uluslar B Ligi 4. grubundaki sıralamaları da oluşturacak. A Milli Futbol takımı grupta Galler, Karadağ ve İzlanda ile rakip oldu. Galler ile ilk maça çıkacak olan Türkiye A Milli Futbol Takımı deplasmana çıkıyor. Peki ama Galler Türkiye maçı ne zaman, hangi kanalda?

    Türkiye Galler maçı ne zaman, hangi kanalda? 

    Galler-Türkiye Uluslar Ligi maçı 6 Eylül Cuma saat 21:45'te başlayacak. Mücadele TV8 ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Cardiff City Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede Norveç Futbol Federasyonu'ndan Rohit Saggi düdük çalacak. Saggi'nin yardımcılıklarını Morten Jensen, Anders Olav Dale üstlenecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow