hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray - Kasımpaşa maç biletleri satışta: GS Kasımpaşa maçı biletleri ne kadar?

    Galatasaray - Kasımpaşa maç biletleri satışta: GS Kasımpaşa maçı biletleri ne kadar
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Süper Lig heyecanı UEFA maçlarının ardından devam ediyor. Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray ve Kasımpaşa mücadelesi 28 Eylül Cumartesi 19:00'da oynanacak. Rams Park'ta Galatasaray'ın ev sahipliğinde oynanacak karşılaşma beIN SPORTS da canlı yayınlanacak. Maç heyecanını sahada yaşamak isteyen taraftarlar ise maç biletlerini sorguluyor. İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray - Kasımpaşa maç biletleri satış tarihi belli oldu. Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında futbol heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Sarı kırmızılı ekip, Avrupa Ligi'nde Yunan ekibi ile mücadele etti ve rakibini 3-1 mağlup etti. Bu maç sonrası lige dönen Galatasaray, Kasımpaşa'yı konuk edecek. Galatasaray - Kasımpaşa maç biletleri bugün satışa çıktı ve taraftarlar için farklı konumlar için belirtilen bilet fiyatları açıklandı. Bilet satışları, 26 Eylül Perşembe günü saat 13.00 itibarıyla GS Logolu passolig kartlarına satışa sunuldu.

    GALATASARAY KASIMPAŞA BİLETLERİ NE KADAR?

    Kombine sahipleri gidemeyecekleri maç için kombinesine ait olan koltuğu tek maçlık olarak satılması için kulübe devredebilecekler. Kale Arkası üst kat biletleri 1.931,42 TL'den başlarken, alt kat biletleri 2.028,24 TL olarak satışa sunuldu. Üst kat biletlerinin fiyatları ise 4.477,06 TL ile 7.270,29 TL arasında değişiyor.

    BİLET SAYFASI İÇİN TIKLAYIN!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow