hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zico tribünde, Bunyodkor yarı finalde

    Zico tribünde, Bunyodkor yarı finalde
    expand

    Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcısı Arthur Zico ile anlaşan Özbekistan kulübü Bunyodkor, Asya Şampiyonlar Ligi'nde Saipa'yı eleyerek yarı finale yükseldi. Zico, çeyrek final rövanşını tribünden izledi.

    Brezilyalı yıldız Rivaldo Bunyodkor formasıyla çıktığı üçüncü maçta da gol atarken, Özbek kulübü Asya Şampiyonlar Ligi yarı finaline yükseldi.

    Çeyrek finali ilk maçında 2-2 berabere kaldığı İran'ın Saipa takımı ile Taşkent'teki rövanşta karşı karşıya gelen Bunyodkor sahadan 5-1 galip ayrıldı ve yarı finalist oldu.

    İlk defa kendi sahasında taraftar karşısına çıkan Rivaldo 45. dakikada penaltıyı gole çevirdi ve yeni takımının formasını giydiği üçüncü maçta dördüncü golünü attı.

    Asya Şampiyonlar Ligi'ne ilk defa katılmasına rağmen son dörde kalmayı başaran Özbekistan kulübü, Avustralya'nın Adelaide United kulübü ile 8 ve 22 Ekim tarihlerinde yarı final mücadelesi yapacak.

    Özbekistan milli takımının başına getirilen teknik direktör Mircelal Kasimov, Bunyodkor'un başında son maçına çıktı.

    Kasimov, Brezilyalı Zico'yu ima ederek, böyle bir teknik adamın Bunyodkor'a gelmesinin hem kulüp hem de Özbek futbolu için çok faydalı olacağını belirtti.

    Prensipte anlaştığı Bunyodkor ile görüşmek üzere Taşkent'te bulunan Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Zico, çeyrek final rövanş karşılaşmasını tribünlerden izledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow