hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zico Özbek kulübü Bunyodkor ile anlaştı

    Zico Özbek kulübü Bunyodkor ile anlaştı
    expand

    Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Zico, Özbekistan kulübü Bunyodkor ile anlaşmaya vardı.

    Japonya milli takımı ve Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Zico, Özbekistan birinci lig takımlarından Bunyodkor ile anlaştığını açıkladı.

    Brezilyalı teknik adam, kendi internet sitesinde yaptığı açıklamada, "sözlü olarak anlaşmaya vardık. Detayları resmi imzayı attıktan sonra vereceğim" dedi.

    Brezilya'nın yetiştirdiği en büyük futbolculardan biri olarak kabul edilen Zico, 2006 Dünya Kupası'nda Japonya milli takımın başındaydı, geçtiğimiz iki sezon ise Fenerbahçe'yi çalıştırdı.

    Fenerbahçe'yi 2006-2007 sezonunda lig şampiyonu yapan deneyimli teknik adam, ertesi sezon sarı-lacivertli kulübü Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale taşıyarak tarihi bir başarı elde etti.

    Özbekistan liginde ikinci sırada yer alan Bunyodkor, geçtiğimiz ay Barcelona ve Brezilya milli takımının eski yıldızı Rivaldo'yu AEK'dan transfer etmişti.

    Sponsorları arasında Özbekistan'ın büyük petrol-gaz şirketleri bulunan Bunyodkor, Asya Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ilk maçında deplasmanda 1-1 berabere kaldığı İran takımı Saipa ile yarın rövanşa çıkacak.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow