hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zico: "Fenerbahçe'de hiç pişmanlığım yok"

    Zico: Fenerbahçede hiç pişmanlığım yok
    expand

    Arthur Zico, Fenerbahçe'de görev yaptığı iki yıl boyunca yaşadığı hiçbir şeyden pişmanlık duymadığını belirtti. CSKA'da mutlu olduğunu dile getiren Zico, yeniden Türkiye'de çalışabileceği imasında bulundu.

    Zico'nun geçtiğimiz ay göreve başladığı Rus ekibi CSKA Moskova, hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.

    CSKA'da kendisini çok rahat ve huzurlu hissettiğini söyleyen Zico, "Rusya ligini yeni yeni tanıyorum, bu nedenle Türkiye ligiyle bir kıyaslama yapamam. Henüz çok erken ama şunu söyleyebilirim: Türkiye ile Rusya arasında futbol olarak çok fark yok" dedi.

    Fenerbahçe'yi lig şampiyonluğuna ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale taşıyarak tarihi bir başarıya imza atan Brezilyalı teknik adam, Türkiye'de geçirdiği iki yılda çok mutlu günleri olduğunu belirtti:

    "Fenerbahçe'de hiç pişmanlık yaşamadım. Yaşadıklarımı hiçbir zaman iyi ya da kötü olarak ayırmıyorum. Türkiye'de görev yaptığım dönemde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ve bütün tecrübelerimi takımıma vermeye uğraştım."

    Türkiye'ye dönme olasılığını, "şu an CSKA'nın teknik direktörüyüm. Burada neler yapabilirim bilemem, üç yıl kontratım var" şeklinde değerlendiren Zico, Galatasaray'dan teklif gelirse cevabınız ne olur sorusunu ise şöyle yanıtladı:

    "Yarın hayatta kalıp kalmayacağmı bile bilmiyorum. Üç sene sonra ne olur, şartlar neyi gerektirir bilemiyorum."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow