Yusuf: "Ay-yıldız için herşeyi yapacağım"

A milli takım aday kadrosuna çağrılan Bursaspor'un 33 yaşındaki yıldızı Yusuf Şimşek, "ay-yıldızlı forma altında başarılı olmak için elimden geleni yapacağım" dedi.
Bursaspor'un başarılı orta saha oyuncusu ve kaptanı Yusuf Şimşek, A milli takım aday kadrosuna çağrılmanın mutluluğunu yaşıyor.
Yusuf, Bursaspor'un Galatasaray'ı 2-1 yendiği lig maçının ardından, milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim ile telefonda görüştüğünü söyledi.
"Fatih Terim ile telefonda görüştüm ve bana 'oğlum, sana ihtiyacım var' dedi" diyen deneyimli oyuncu, ay-yıldızlı forma altında başarılı olmak için elinden geleni yapacağını vurguladı.
Bursaspor'un Galatasaray'ı yendiği maçta yıldızlaşan Yusuf, "milli takıma gitmemde kendi performansım kadar takım arkadaşlarımın, kulüpte iyi çalışmamı sağlayan herkesin payı var. Bursaspor'da çok iyi bir hava yakaladım. Tüm takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.
Geçtiğimiz sezon Denizlispor'un ligi yedinci sırada bitirmesinde başrolü oynayan 33 yaşındaki Yusuf, bugüne kadar A milli formayı iki kez giydi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bayer Leverkusen'in yıldızı Boniface'ten Galatasaray paylaşımı! Taraftarlar heyecanlandı...
Trabzonspor, Fenerbahçe maçına Mehmet Türkmen'in atanmasına tepki gösterdi: Tuz artık kokmuştur
Sebastian Szymanski, Dusan Tadic'ten sonra bir ilki gerçekleştirecek
Kenan Yıldız'a Barcelona kancası! Bonservisi belli oldu...
Ole Gunnar Solskjaer'e Rafa Silva tepkisi: Bu adam robot mu?