hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Umut Bulut'a Avrupa yolu açık

    Umut Buluta Avrupa yolu açık
    expand

    Trabzonspor'un sözleşmesini üç yıl daha uzatmak için anlaştığı Umut Bulut'un, sezon sonu Avrupa'dan transfer teklifi alması halinde gidebileceği belirtildi.

    Golcü futbolcu ile yapılan ön protokolde, "Avrupa'dan teklif gelirse değerlendirilir" maddesi bulunduğu belirtildi.

    Ancak Umut'un sözleşmesinin sezon sonu da geçerli olacağı ve satışının bonservis bedeli ödenmesi karşılığında gerçekleşebileceği öğrenildi.

    Teknik direktör Şenol Güneş'in Umut ile görüşerek, "gelecek sezon için takımda kalmana sevindim. Kadromuzu daha da güçlendirdiğimizde önemli işler başaracağımızı düşünüyorum" dediği kaydedildi.  

    Güneş'in 18 sıkıntısı

    Trabzonspor'un tecrübeli teknik adamı Güneş'in, 18'e alacağı futbolcular konusunda büyük bir sıkıntı yaşadığı öğrenildi.

    Bütün futbolcuların formda oluşu nedeniyle kadrosunu şekillendirmekte sıkıntı çeken Güneş'in özellikle forvette Umut Bulut, Murat Tosun, Teofilo ve Burak Yılmaz arasında karar vermekte sıkıntı yaşadığı belirtildi.

    Büyük umutlarla transfer edilen ancak sakatlığı nedeniyle hiçbir maçta forma giyemeyen Zafer Yelen, Güneş'in de gözüne girmeyi başaramayınca yönetimden izin talep etti ve Almanya'ya gitti.

    Ailevi sorunları bulunan futbolcunun forma giyemediği için moralinin bozuk olduğu ve bu durumu sportif direktör Ünal Karaman ile paylaştığı belirtildi.

    Genç futbolcunun durumuyla ilgili olarak yönetim net bir açıklama yapmadı ancak Güneş'in Zafer Yelen'le Trabzon'a dönmesinin ardından bir görüşme yapması bekleniyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow