Ümit Davala'dan yenilgi yorumu

Süper Lig'de 2019-2020 sezonunun ilk maçında deplasmanda Denizlispor'a 2-0 mağlup olan Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Ümit Davala, "10 kişi kaldıktan sonra deplasmanda işiniz zorlaşıyor, rakibe direnç verdik." dedi.
Sarı-kırmızılı ekipte cezası bulunan ve geçirdiği ameliyat nedeniyle Denizli'ye gelmeyen teknik direktör Fatih Terim'in yerine basın toplantısına katılan Davala, oyuna istedikleri gibi başladıklarını, pozisyonlara girdiklerini söyledi.
Maçı koparma şanslarını ellerine geçirdiklerini kaydeden Davala, şöyle konuştu:
"Penaltıyı saymıyorum. Oyun içinde bunlar var. İyi tempoda devam ettik. 10 kişi kaldıktan sonra deplasmanda işiniz zorlaşıyor, rakibe direnç verdik. Dolayısıyla pozisyon olmadan gol yedik, uzaktan bir şutla. Kırılma noktası bu pozisyondu. 10 kişi kaldıktan sonra toparlanmak zor oluyor, bu nemde, bu sıcakta kolay iş değil. Telafisi olan bir maçtı. Ligin ilk maçını oynadık."
Öte yandan, müsabakayı tribünden takip eden Galatasaray teknik kadrosundan Hasan Şaş ile Necati Ateş, maçın ardından Denizlisporlu taraftarlarla tartıştı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Fenerbahçe, Kayserispor maçına hazırlanıyor
Boupendza'nın ölümünde cinayet şüphesi var mı? Çin polisinden net açıklama
Manchester United’dan 7 Dakikada Tarihi Geri Dönüş! UEFA Avrupa Ligi'nde Yarı Finalde
Granit Xhaka, Süper Lig’e mi geliyor! Sürpriz transfer gelişmesi…
Real Madrid Şampiyonlar Ligi’ne Veda Etti: Ancelotti'den Dikkat Çeken Sözler