hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    U21 Türkiye Letonya maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? U21 Avrupa Elemeleri!

    U21 Türkiye Letonya maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta U21 Avrupa Elemeleri
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    U21 milli takımı bu haftada Letonya’yı konuk edecek. Millilerimiz şimdiye kadar grupta oynadığı 8 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etmişti. Grupta dördüncü sırada bulunan millilerimiz Letonya karşısında da galip gelerek puanını 13’e yükseltmek istiyor. Peki, U21 Türkiye Letonya maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    U21 Milli Takımı Avrupa Elemeleri kapsamında bu hafta Letonya’yı konuk edecek. Son maçta San Marino’yu 6-1’lik skorla geçen millilerimiz grupta dördüncü sıraya kadar yükselmişti. Millilerimiz bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak puanını 13’e yükseltmek istiyor. Şimdiye kadar oynadığı 8 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan millilerimiz Letonya’yı devirmek için sahada olacak.

    Rakip Letonya ise 8 maçta 2 kez kazandı 2 kez berabere kaldı ve 4 kez mağlup oldu. Letonya son maçında İrlanda ile 2-2 berabere kalmıştı.

    U21 TÜRKİYE LETONYA MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Millilerimizin Letonya’yı konuk edeceği müsabaka 11 Ekim 2024 Cuma günü oynanacak. A  grubundaki zorlu karşılaşma saat 19.30 itibariyle başlayacak. Maçı canlı olarak izlemek isteyen futbol tutkunları karşılaşmayı A Spor ekranlarından şifresiz ve canlı izleyebilecekler.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow