hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Twente - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi’nde ikinci maç!

    Twente - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda UEFA Avrupa Ligi’nde ikinci maç
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden temsilci Fenerbahçe, lig aşamasının ikinci maçında Hollanda ekibi Twente ile mücadele edecek. Futbolseverler heyecan dolu karşılaşmanın detaylarını araştırıyor. Peki Twente- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? İşte, UEFA Avrupa Ligi Twente- Fenerbahçe maçı bilgileri.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Twente - Fenerbahçe maçı canlı yayın kanalı, tarihi ve saati taraftarlar tarafından araştırılmaya başlandı.  İlk maçta Union Saint - Gilloise'yi mağlup ederek 3 puanı hanesinde yazdıran Jose Mourinho yönetimindeki sarı-lacivertliler, Twente deplasmanında hata yapmak istemiyor. Hollanda Ligi'nin başarılı kulüplerinden olan Twente, Hollanda Ligi'nde 2023/2024 sezonunu üçüncü olarak tamamladı. 2024/2025 sezonunda ise oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 14 puanla 4. sırada yer alıyor.

    TWENTE - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

    Twente - Fenerbahçe maçı 3 Ekim Perşembe günü saat 22.00'de oynanacak. Twente - Fenerbahçe maçı, TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. Twente - Fenerbahçe maçı, Hollanda'nın Enschede şehrinde 30 bin 205 kapasiteli De Grolsch Veste stadında oynanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow