hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Twente Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Twente FB UEFA maçı saat kaçta, ne zaman?

    Twente Fenerbahçe maçı hangi kanalda Twente FB UEFA maçı saat kaçta, ne zaman
    expand

    UEFA Avrupa Ligi’nde yeni formata galibiyetle başlayan Fenerbahçe ikinci maçta zorlu bir deplasmana konuk olacak. Sarı lacivertli temsilcimizin müsabakası TV ekranlarından şifresiz ve canlı izlenebilecek. Peki, Twente Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı hangi kanalda? İşte “Twente FB maçı saat kaçta” sorusunun yanıtı ve karşılaşma öncesi tüm detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçında De Grolsch Veste Stadyumu'nda Hollanda temsilcisi Twente ile mücadele edecek. Müsabakada İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Chris Kavanagh düdük çalacak. Kavanagh’ın yardımcılıklarını Lee Betts ve James Mainwaring yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Sam Barrott olacak. Twente - Fenerbahçe maçında VAR koltuğunda Stuart Attwel, AVAR'da ise David Coote oturacak.

    DEPLASMANA GİDECEK TARAFTARLAR İÇİN BİLETLER SATIŞTA

    Hollanda’da oynanacak olan karşılaşmanın deplasman tribünü biletleri satışa çıktı. Her taraftar www.passo.com.tr ve Passo Mobil Uygulaması üzerinden  en fazla bir bilet satın alabilecek. Bilet satışlarında Passolig Kart zorunluluğu bulunmazken müsabakanın bilet fiyatları ise 1250 TL olarak açıklandı.

    RAKİP MANCHESTER BERABERLİĞİ İLE BAŞLADI

    Rakibimiz Twente UEFA Avrupa Ligi’ne 1-1’lik Manchester United beraberliği ile başladı. Fenerbahçe ise ilk maçında 2-1 galip gelerek 3 puanla yeni formata başlayan takımlar arasına adını yazdırmıştı.

    TWENTE FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

    Sarı lacivertli temsilcimizin mücadelesi TRT SPOR ekranlarından şifresiz ve canlı olarak izlenebilecek. Bu karşılaşma ile aynı saatte Beşiktaş’ın da Avrupa maçı olacak. O müsabaka ise TRT1 ekranlarında yer alacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TWENTE FENERBAHÇE UEFA AVRUPA LİGİ MAÇI SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

    İki ekibin karşı karşıya gelecekleri mücadele 3 Ekim 2024 Perşembe günü oynanacak. Mücadele TSİ saat 22.00’de başlayacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow