hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türkiye-Karadağ maçı ne zaman, hangi tarihte, nerede oynanacak? Uluslar Ligi 3. maç tarihi!

    Türkiye-Karadağ maçı ne zaman, hangi tarihte, nerede oynanacak Uluslar Ligi 3. maç tarihi
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçında konuk ettiği İzlanda'yı 3-1 mağlup etti. Uluslar Ligi'ne Galler deplasmanındaki 0-0 beraberlikle başlayan A Milli Futbol Takımı, bu sonuçla 4 puana ulaşarak grupta zirveye çıktı. Bu gelişmenin ardından Karadağ maçı tarihi gündeme geldi. Peki, Türkiye-Karadağ maçı ne zaman, hangi tarihte? İşte, Türkiye-Karadağ maçı tarihi...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    A Milli Takımın, UEFA Uluslar Ligi maçı oynadığı Galler ile başladı. Son olarak İzmir'de İzlanda karşısına çıkan milliler şimdi ise Karadağ'ı konuk edecek. Uluslar Ligi'nde iki kez B Ligi ve bir kez de C Ligi'nde mücadele eden ay-yıldızlı ekip, üçüncü kez mücadele edeceği B Ligi'ni zirvede tamamlayarak ilk kez A Ligi'ne yükselmeye çalışacak.

    TÜRKİYE - KARADAĞ MAÇI NE ZAMAN?

    Uluslar B Ligi 4. Grup mücadelesinde Türkiye, Karadağ’ı konuk edecek. Türkiye-Karadağ karşılaşması, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda 11 Ekim Cuma günü saat 21.45’te yapılacak. Bu maçın ardından ise deplasmanda İzlanda ile 14 Ekim 2024 tarihinde rövanş maçına çıkılacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow