hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TÜRKİYE İZLANDA MAÇI CANLI İZLE | TV8.5 canlı yayın linki ve frekans bilgileri

    TÜRKİYE İZLANDA MAÇI CANLI İZLE | TV8.5 canlı yayın linki ve frekans bilgileri
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    A Milli Futbol Takımı UEFA Uluslar Ligi B4 Grubu ikinci maçında İzlanda’yı konuk edecek. İlk maçta Galler deplasmanında 0-0 berabere kalan millilerimiz bu kez kendi evinde İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Türkiye İzlanda maçı canlı yayın izleme seçeneği TV8.5 ve Exxen platformunda olacak. İşte Türkiye İzlanda maçı canlı izle seçeneğinin yer aldığı o link…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Millilerimiz UEFA Uluslar Ligi’nde grubunu ilk sırada tamamlamak için peş peşe önemli karşılaşmalara çıkıyor. İlk maçta Galler ile 0-0 berabere kalan millilerimiz bu kez İzlanda’yı konuk edecek. Karşılaşma 9 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 21.45 itibariyle başlayacak. Rakip İzlanda ilk maçında Karadağ’ı 2-0 yenmeyi başarmıştı.

    TÜRKİYE İZLANDA MAÇI CANLI İZLE | TV8.5 CANLI YAYIN

    İzlanda maçını canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler karşılaşmayı TV8.5 ekranlarından takip edebilecekler. Karşılaşma aynı zamanda Exxen Dijital Yayın Platformu içerisinde de olacak.

    TV8.5 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

    TV8.5 FREKANS BİLGİLERİ

    Türksat 4A Uydusu
    Frekans: 12346 MHz
    Polarizasyon: Yatay (Horizontal)
    Symbol Rate: 9600 Ksym/s
    Fec: 3/4

    HD
    Türksat 4A Uydusu
    Frekans: 12356 MHz
    Polarizasyon: Yatay (Horizontal)
    Symbol Rate: 7100 Ksym/s
    Fec: 2/3

    Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak mücadele, saat 21.45'te başlayacak.

    Karşılaşmada Arnavutluk Futbol Federasyonundan Enea Jorgji düdük çalacak. Jorgji'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Denis Rexha ve Ridiger Çokaj yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Eldorjan Hamiti olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye, grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kaldı. İzlanda ise sahasında Karadağ'ı 2-0 yendi. İlk maçlar sonunda İzlanda 3 puanla lider durumda bulunuyor, ay-yıldızlı ekip 1 puana sahip.

    Dördüncü grupta aynı gün Karadağ ile Galler, Karadağ'da TSİ 21.45'te karşılaşacak.

    A Milli Takım'da sakatlığı geçen ve Galler karşılaşmasının ikinci yarısında forma giyen kaptan Hakan Çalhanoğlu'nun İzlanda karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

    Barış Alper cezalı, Merih'in cezası bitti

    Milli takımda Galler karşılaşmasında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz, bu mücadelede forma giyemeyecek.

    2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda oynanan Avusturya mücadelesindeki bozkurt hareketi nedeniyle 2 maç ceza alan Merih Demiral ise bu karşılaşmada forma giyebilecek. Merih, Türkiye'nin EURO 2024'te Hollanda ve UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ile oynadığı müsabakalarda cezası nedeniyle takımdaki yerini alamamıştı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow