hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trencin nerenin, hangi ülkenin takımı? Trencin hangi ligde, başarıları neler?

    Trencin nerenin, hangi ülkenin takımı Trencin hangi ligde, başarıları neler
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Galatasaray'ın Avusturya hazırlık kampında karşı karşıya geleceği Trencin takımı ile ilgili detaylar sarı kırmızılı taraftarlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Trencin nerenin takımı, hangi ligde mücadele ediyor? Trencin'in başarıları neler?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Linz kenti yakınlarındaki Geinberg kasabasında kampta bulunan sarı-kırmızılı takım, üçüncü hazırlık maçını Trencin ile yapacak. Linz'deki Raiffeisen Arena'da oynanacak müsabaka, 18 Temmuz 2024 günü TSİ 20.30'da başlayacak.

    TRENCİN NERENİN TAKIMI?

    Trenčín, Slovakya'nın Trenčín şehrinde yer alan FK AS Trenčín futbol kulübüdür. Takım, Slovakya'nın en üst futbol ligi olan Slovak Süper Lig'de mücadele etmektedir. FK AS Trenčín, 1992 yılında kurulmuştur ve kulüp, yıllar içinde birkaç kez isim değiştirmiş, 2015 yılında son olarak AS Trenčín adını almıştır​.

    TRENCİN'İN BAŞARILARI NELER?

    Slovak Süper Lig Şampiyonluğu: 2014-15 ve 2015-16 sezonlarında Slovak Süper Lig'de şampiyon olmuştur. Slovak Kupası: 1978, 2014-15 ve 2015-16 sezonlarında Slovak Kupası'nı kazanmıştır.Slovak İkinci Ligi: 2010-11 sezonunda Slovak İkinci Ligi'ni şampiyon olarak tamamlamıştır​.

    AS Trenčín ayrıca UEFA Avrupa Ligi'nde de mücadele etmiştir ve Slovak futbolunda önemli bir yere sahiptir. Kulüp, genç yeteneklerin gelişimine önem vermekte ve yerel toplulukla aktif bir şekilde etkileşimde bulunmaktadır​.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow