Trabzonspor'da Bakasetas ve Trezeguet'in yokluğu can sıkıyor

Trabzonspor, eksiklerine rağmen Ankaragücü deplasmanından üç puan çıkararak Dünya Kupası için verilecek araya huzurlu girmek istiyor.
Konyaspor beraberliğinin ardından morali bozulan ve lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkının açılmasını istemeyen bordo-mavililer, başkentte kötü bir sürprizle karşılaşmamak için işi sıkı tutacak. Teknik Direktör Abdullah Avcı, bugünden itibaren öğrencilerini motive etmeye çalışacak.
4 maçta 6 puan gitti
Ligdeki son 4 lig maçından üç beraberlik, bir galibiyet alarak 6 puanı heba eden Fırtına’da Bakasetas ile Trezeguet’in cezalı olması, yeni bir kadro yapılanmasını zorunlu kılacak. Avcı’nın, Yunan oyuncunun yokluğunda forvet arkasında Yusuf Yazıcı’ya forma vermesi bekleniyor. Kanatta iyi işler yapan Mısırlı futbolcudan da yoksun kalacak olan Karadeniz ekibinin teknik patronu, bu bölgede Enis Bardhi ile hücuma kalkacak.
Visca geliyor
Ankaragücü ile 11 Kasım Cuma günü deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, bir günlük iznin ardından çalışmalarına bugün başlayacak. Avrupa ve ligde arka arkaya gelen maçlar nedeniyle yoğun günler geçiren bordo-mavililerde, sakatlıktan kurtulan Edin Visca’nın da takıma katılması, Karadeniz ekibini mutlu etti. Visca’nın Dünya Kupası sonrasına hazırlandığı vurgulandı.
(Milliyet)
SON DAKİKA
-
18. 11
SON DAKİKA HABERİ: Amman'da Suriye toplantısı! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan önemli açıklamalar
-
18. 05
Eminönü Mısır Çarşısı bu Ramazan ayında da hareketli
-
17. 54
EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 2025: Emekli Bayram İkramiyesi Belli Oldu Mu? Ramazan Bayramı Emekli İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?
-
17. 28
Ordu'da çocuk sporcuları taşıyan minibüs kaza yaptı: 7 yaralı
-
17. 19
11-14 MART BİM AKTÜEL: Haftaya BİM'de Neler İndirimde? Mutfak İhtiyaçlarından Alet Çantasına, Çapa Makinesinden Testereye, Motosikletten Boya Malzemelerine Ne Ararsan Var!
-
17. 12
Amman'da kritik zirve: Türkiye, Ürdün, Irak, Lübnan ve Suriye arasındaki toplantı başladı