hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TFF'den Ali Şansalan, Erkan Özdamar ve Özgüç Türkalp kararı

    TFFden Ali Şansalan, Erkan Özdamar ve Özgüç Türkalp kararı
    expand

    MHK, Sivasspor - Galatasaray maçının VAR hakemi Özgüç Türkalp'e bundan sonra görev verilmeyeceğini; maçı yöneten Erkan Özdamar'a uzun süre görev verilmeyeceğini duyurdu. Gaziantep FK - Beşiktaş karşılaşmasının hakemi Atilla Karaoğlan'a da uzun süre görev verilmeyeceğini duyurdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MHK'den yapılan açıklama şöyle;

    Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. - Beşiktaş A.Ş., Demir Grup Sivasspor - Galatasaray A.Ş. maçlarının hakemleri ve Demir Grup Sivaspor - Galatasaray A.Ş. maçının VAR hakemi ile ilgili olarak Merkez Hakem Kurulu gerekli incelemelerini gerçekleştirmiştir.

    Demir Grup Sivasspor - Galatasaray A.Ş. maçında ofsayt gerekçesiyle golün iptal edildiği, bu kararın hatalı bir karar olduğu, ayrıca Gaziantep FK A.Ş. - Beşiktaş A.Ş. maçının hakeminin, VAR hakeminin izleme önerisine rağmen ihlali yapan oyuncuyu ihraç etmeyerek “önemli hakem hatası” yaptıkları tespit edilmiştir.

    Demir Grup Sivasspor - Galatasaray A.Ş. maçının VAR hakemi Özgüç Türkalp'e bundan sonra görev verilmeyeceğini, söz konusu iki maçın hakemlerine ise uzun süre görev verilmeyeceğini kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow