hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TFF'de Atatürk için anma töreni yapıldı

    TFFde Atatürk için anma töreni yapıldı
    expand

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümü dolayısıyla anma töreni düzenledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Federasyondan yapılan açıklamada, "Aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk için federasyonumuzun merkezi Riva'da anma töreni düzenlendi. 

    TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen anma töreninde, saat 09.05'te Ata'mızın posteri ve Türk bayrağının önünde bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin yıl dönümünde bir kez daha sevgi, saygı, minnet ve özlemle anıyoruz."

    KULÜPLER DE TÖRENLE ANDI

    Beşiktaş Kulübü’nde Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85’inci yıl dönemi gerekçesiyle Tüpraş Stadyumu önünde anma töreni düzenlendi. Anma törenine başkan Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri, sporcular ve kulüp çalışanları katıldı. Saat 09.05’te gerçekleştirilen saygı duruşuyla başlayan tören, İstiklal Marşımızın okunmasının ardından sona erdi.

    TFFde Atatürk için anma töreni yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray Kulübü’nde, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85’inci yıl dönümün için anma töreni gerçekleştirildi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta 09.05’te yapılan saygı duruşuyla başlayan anma törenine Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp çalışanları katıldı. Törende açıklamalarda bulunan başkan Dursun Özbek, “Bir 10 Kasım’da daha, içimizde hüzünle, bir aradayız. Bugün, 100 yaşına ulaşmış Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85’inci yılı. Bugün onu saygı ve rahmetle anarken, bir kez daha ilkeleri ve değerlerinin izinde olduğumuzun sözünü vermek istiyorum. Bu kulübün tüm sporcuları, onun bize öğütlediği gibi zeki, çevik ve ahlaklı olacak. Cumhuriyet’in yüzü Galatasaray, tıpkı onun gibi, Türk halkının sahip olduğu güce inanarak, hiçbir zaman vazgeçmeyerek, kimsenin hayal etmediği başarılara ulaşıyor, ulaşacak. Biz Galatasaraylılar olarak, yaşadığımız her an onun düşünceleri ve koyduğu hedeflerin ışığında yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TFFde Atatürk için anma töreni yapıldı

    Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümü sebebiyle Atatürk'ün portresi Ülker Stadı'nda resmedildi. Fenerbahçe, Cumhuriyetin 100. yılında ressam Sevda Türkseven tarafından hazırlanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün portresinin açılış töreni bugün gerçekleştirildi. Törene; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, sarı-lacivertli yöneticiler, üyeler ve kulüp çalışanları katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Ali Koç, "Vefatının 85. yılında Atamızı bir kez daha minnetle ve şükranla anıyoruz. Geleneksel hale gelen 10 Kasım Vapuru ile kongre üyelerimizle, aileleriyle, sporcularımızla, Yüksek Divan Kurulumuzla ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle 9'u 5 geçe Dolmabahçe'de Atamızın huzurunda O'nu bir kez daha minnetle ve şükranla andık" şeklinde konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TFFde Atatürk için anma töreni yapıldı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow