hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Taxiarchis Fountas ailesiyle Trabzon’a geldi

    Taxiarchis Fountas ailesiyle Trabzon’a geldi
    expand

    Trabzonspor’un yeni transferi Taxiarchis Fountas, bordo mavili takımla ilk idmanına çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Lig’in 3’üncü haftasında Çaykur Rizespor’la karşılaşacak Trabzonspor’da müsabakanın hazırlıkları sürüyor. Bordo mavililerin Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Nenad Bjelica yönetimide saat 18.00’de yapılan idmanı basına açık olarak gerçekleşti.

    Takıma geçen hafta transfer olan ve bugün ailesiyle kente gelen Taxiarchis Fountas yeni takımıyla ilk idmanına çıktı. Bordo mavili takımda sakatlıktan çıkan Edin Visca ve Hüseyin Türkmen de takımla birlikte çalışırken, tedavileri süren Orsic, Fernandez ve Trezeguet idmanda yer almadı.

    Salih Malkoçoğlu’nun yüzüne tekme geldi

    İdmanın çift kale maç oynanan ikinci bölümünde topu almaya çalışan Salih Malkoçoğlu’nun girdiği pozisyonda Abdülkadir Ömür’ün tekmesi yüzüne geldi. Yerde kalan genç oyuncu kısa süre sonra idmana kaldığı yerden devam etti.

    Trabzonspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına yarın yapılacak idmanla devam edecek.

    Fountas ailesiyle şehre geldi

    Trabzonspor’un 2+1 yıl süreyle sözleşme imzaladığı Taxiarchis Fountas, geçen hafta İstanbul’da sağlık kontrolünden geçtikten sonra ülkesine dönerek yolculuk hazırlığına başlamıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eşi Marina ve oğlu Taxi Junior’ı yanına alan oyuncu bugün öğle saatlerinde özel uçakla Trabzon’a geldi. Yunan oyuncunun bu akşam bordo mavili takımın basına açık olarak yapacağı idmana katılması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow