Taraftardan Arda Turan'a özel pankartlar
Galatasaray taraftarı, Başakşehir maçı öncesi altyapılarından yetişen Arda Turan için özel pankartlar hazırladı.
Haberin Devamı
/

Galatasaray, 15 Nisan Pazar günü sahasında Başakşehir'i konuk edecek.
/

Bu maçta Arda Turan, Manisaspor'un ardından Galatasaray'a karşı ikinci kez rakip olarak sahaya çıkacak.
Haberin Devamı
/

Galatasaray taraftarı, Arda Turan için birçok pankart hazırladı.
/

ultrAslan statta "Sizi buraya getiren yeteneğiniz, burada tutacak olan ise karakterinizdir" pankartı açarak Arda'ya mesaj gönderecek.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Başka bir pankartta ise, "Abisi Emre, kankası Acun. Sen bizim için artık yoksun koçum" ifadeleri yer aldı.
/

Galatasaraylı bir grup taraftar, Arda'nın 'adamlık' sözlerine gönderme yaparak Elmander ve Melo'ya sevgilerini dile getirmişti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Emre Belözoğlu ile Acun Ilıcalı'ya da pankartlarla göndermeler yapıldı.
Türklerin yaptığı 5 bin metre karelik LED ekranlı stat büyüledi
Rusya takımlarından Krasnodar'ın Türk inşaat firması tarafından yapılan stadında ilk kez devreye sokulan 5 bin metre karelik LED ekran taraftarları hayran bırakmaya devam ediyor. Ancak stadın Dünya Kupası'nda kullanılmayacak olması hayal kırıklığı yarattı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Taraftarın tepkisine Arda Turan'dan cevap: Burası benim yuvam
Galatasaray - Başakşehir maçında taraftarların yoğun tepkisiyle karşılaşan Arda Turan yaptığı açıklamada "Burası benim yuvam onların canları sağolsun, Türkiye'nin her yerinde ıslıklanıyorum. Umarım Cengiz'ler, Enes'ler bunu yaşamaz" ifadelerini kullandı.