Tanguy Ndombele: Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur'dan 1 yıllığına satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya vardığı Tanguy Ndombele ile sözleşme imzaladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Dün İstanbul'a gelen 26 yaşındaki futbolcu bugün hastanede sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan imzayı attı.
İmza töreninde kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Ndombele, "Galatasaray'da olduğum, burada oynayacağım için çok mutluyum. Bakambu ile arkadaşız, kulüp hakkında iyi şeyler söyledi. Şampiyonlar Ligi en iyilerin yeri; grubumuz zor gibi görünse de en iyisini yapacağımızı düşünüyorum. Bana göre Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray. Birçok arkadaşımdan da bunu duydum. Galatasaray ile birçok başarı kazanmak istiyorum ve bunun için savaşacağım" ifadelerini kullandı.
Fransız futbolcu, Galatasaray'ın UEFA'ya gönderdiği Şampiyonlar Ligi kadrosunda da yer aldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray'ın yeni transferi Frankowski için pişman oldular! Fransızlar mutsuz...
Galatasaray'da prim krizi! Futbolcular yönetime kazan kaldırdı...
SON DAKİKA | Beşiktaş'tan TFF'ye resmi Slavko Vincic başvurusu! Galatasaray derbisi için bir kez daha...
Roma'dan Victor Nelsson kararı! Galatasaray'dan kiralanmıştı...
Trabzonspor'un tek kabusu: Deplasman