hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Lig takımları transferde Mame Thiam'ı paylaşamıyor!

    Süper Lig takımları transferde Mame Thiamı paylaşamıyor
    expand
    KAYNAKFanatik

    Pendikspor'un yıldız golcüsü Mame Thiam, kulübün küme düşmesi nedeniyle Süper Lig'den bir takıma transfer olmak istiyor. Bu bağlamda golcü futbolcu için adeta transfer savaşı yaşanıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçtiğimiz sezon Kayserispor’dan Pendikspor’a transfer olan Mame Thiam’a teklif yağıyor. Süper Lig’deki başarılı performansı ve yetenekleriyle dikkat çeken Senegalli futbolcu, birçok takımın radarında yer alıyor.

    Kayserispor tarihine adını altın harflerle yazdıran Thiam için Göztepe, Konyaspor, Sivasspor’dan sonra Çaykur Rizespor da talip oldu. Sarı-Kırmızılı takımın tarihine en çok gol atan yabancı futbolcu olarak geçen Senegalli yıldız, Pendikspor’un küme düşmesinden dolayı kariyerine Süper Lig’de devam etmek istiyor.

    HÜCUM HATTININ JOKERİ

    Thiam, Kayserispor’da oynadığı süre zarfında attığı gollerin yanı sıra attırdığı gollerle de adından sıkça bahsettirmişti. Sol kanat, forvet, orta sahada da etkili oynayan Thiam’ın, defansa yaptığı yardımla da takım savunmasına ciddi katkıları olmuştu. Thiam geçen yıl ilk yarıda Kayserispor formasıyla 11 gol atmış, 6 gol de Pendikspor formasıyla katkı sağlamıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow