hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Stoilov'un Göztepe'si, evinde 16 maçtır kaybetmiyor!

    Stoilovun Göztepesi, evinde 16 maçtır kaybetmiyor
    expand
    KAYNAKİHA

    Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, göreve geldiği günden bu yana 11'i 1. Lig, 5'i Süper Lig olmak üzere sarı-kırmızılıların başında çıktığı 16 iç saha maçında yenilgi yüzü görmedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Teknik Direktör Stanimir Stoilov ile birlikte çıkışını sürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon 1. Lig'in 13. haftasında Radomir Kokovic’in yerine takımın başına geçen Bulgar teknik adam, gösterdiği performansla yükselişini sürdürüyor. İlk olarak sarı-kırmızılı takımın 1. Lig’den Süper Lig’e çıkmasında büyük rol oynayan Stoilov, iç sahada oynattığı oyunla adından söz ettiriyor. 2023-2024 sezonunda taraftarının önünde 1. Lig'de 11 maça çıkan 57 yaşındaki başarılı çalıştırıcı, bu süreçte 9 galibiyet 2 beraberlik elde etti ve yenilgi yüzü görmedi. Stanimir Stoilov yönetiminde iç sahadaki kaybetmeme serisini bu sezonda da devam ettiren Göztepe, 2024-2025 sezonuyla birlikte Süper Lig'de Gürsel Aksel Stadyumu'nda şu ana kadar çıktığı 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik aldı. Göztepe, 11'i 1. Lig, 5'i Süper Lig olmak üzere sahasında oynadığı son 16 maçında yenilgi yüzü görmeyip 13 galibiyet, 3'de beraberliğe imza attı.

    38 gol atıldı, 8 gol yenildi

    Stanimir Stoilov yönetiminde şu ana kadar Gürsel Aksel Stadyumu’nda 16 lig maçına çıkan ve yenilgi yüzü görmeyen Göztepe, bu süreçte 13 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Bu müsabakaların 10’unda kalesini gole kapatmayı başaran sarı-kırmızılılar, rakip filelere 38 gol atarken kalesinde ise 8 gole engel olmadı. Böylece Göztepe, bu süreçte maç başına 2.3 gol ortalaması tutturmuş oldu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow