hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Stanimir Stoilov: Geldiğimde aklımda bir plan vardı

    Stanimir Stoilov: Geldiğimde aklımda bir plan vardı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Süper Lig’e yükselmelerini ve sezonu değerlendirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol 1. Lig'den Trendyol Süper Lig'e yükselen Göztepe'nin teknik direktörü Stanimir Stoilov, takımının bugünkü antrenmanı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

    Stoilov, "İnsanlar bu ligin ne kadar zor olduğunu hatta Süper Lig'den daha zor olduğunu söylese de biz Süper Lig'e yükselmeyi güzel bir şekilde başardık. Şimdi sıkı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

    "KAPALI GİŞE OYNADIK"

    Göztepe'ye göreve geldiği ilk zamanlarda stadın yarı yarıya dolduğunu hatırlatan Stoilov, "Bunu bizim kesinlikle tam olarak doldurmamız ve kapalı gişe oynatmamız gerekiyordu. Futbol tarzımızı biraz değiştirdik. Daha atak, daha agresif bir oyun oynamak istedik ve bununla ilgili de oyuncularımızla çalışmalar yaptık. Oyuncularımız ne istediğimizi çok iyi bir şekilde anladılar ve son 10 maçı da taraftarlarımızla kapalı gişe oynadık" ifadelerini kullandı.

    "AKLIMDA PLAN VARDI"

    Stoilov, taraftarlara verdiği destekten dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu:

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Futbolda zor günler de var, onların her zaman bizim yanımızda olacağına inanıyorum. Futbolda ne yapmayı biliyorsanız, aklınızda bir şeyler varsa istediklerinizi gerçekleştirmek daha kolaydır. Benim de zaten geldiğimde aklımda bir plan vardı. Daha önce çalıştığım kulüplerde de planım hazırdı ve planımın üzerine çalışmaları gerçekleştirdim daha sonra da başarı geldi."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow