Spor Toto 1. Lig'de 7 haftada 4 teknik direktör değişikliği

Spor Toto 1. Lig'de 7. haftanın ardından teknik direktör değişikliğine giden takım sayısı 4'e çıktı.
Spor Toto 1. Lig'de ilk teknik direktör değişikliği 4. haftanın ardından geldi. Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, 2-0 kaybettikleri Eskişehirspor maçının ardından istifa etti. Yılmaz'ın yerine Levent Açıkgöz getirildi.
Ligde 6. haftanın ardından Adanaspor'da Cihat Arslan görevinden ayrıldı. Arslan, Spor Toto Süper Lig ekibi Akhisarspor'un başına geçerken, Adanaspor'da Coşkun Demirbakan göreve başladı.
7. haftadan sonra ise iki takım değişikliğe gitti. Giresunspor'da Metin Diyadin, Gazişehir Gaziantep'te ise Yalçın Koşukavak'la yollar ayrıldı.
Geçen seneden beri göreve devam edenler
Ligde yer alan 18 ekipten 5'inde geçen seneki teknik adamlar bulunuyor.
Afjet Afyonspor'da Serhat Gülpınar, Altınordu'da Hüseyin Eroğlu, Balıkesirspor'da Giray Bulak, Boluspor'da Sait Karafırtınalar ve Hatayspor'da İlhan Palut geçen sezon olduğu gibi takımlarının başında yollarına devam ediyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dursun Özbek: Tüm engellemelere rağmen hedefimize ilerliyoruz
Milli futbolcu Kenan Yıldız'a eski kulübü talip oldu!
Dusan Tadic, kulüp televizyonuna röportaj verdi: Bu şampiyonluk gerçekten çok ama çok önemli
Eyüpspor'un yıldızı Berke Özer, Süper Lig devine doğru!
Fenerbahçelileri heyecanlandıran transfer gelişmesi! Kim Min-Jae - Skriniar hayali...