Spartak Moskova şampiyonluk kupasını aldı

Rusya Premier Ligi'nin 29. haftasında konuk ettiği Terek Grozny'yi 3-0 mağlup eden Spartak Moskova, taraftarı önünde şampiyonluk kupasını kaldırdı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Rose Bertram ortalığı karıştırdı
Şampiyonluğu ligin bitimine 3 hafta kala garantileyen Spartak Moskova, Otkrytiye Arena'da ağırladığı Terek Grozny karşısında maça hızlı başladı ve Denis Glushakov'un 15'inci ve 19'uncu dakikalarda attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.
İkinci yarıda da oyunu kontrolü altında tutan Moskova temsilcisi, 74'üncü dakikada Quincy Promes ile bir kez daha ağları sarsarak mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.
Maçın ardından taraftarlar, 16 yıl aranın ardından yaşanan şampiyonluğun sevincini stadın içine girerek oyuncularla paylaştı. Sovyetler Birliği dönemi dahil tarihindeki 22. şampiyonluğuna ulaşan Spartak Moskova kupayı taraftarları önünde kaldırdı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Süper Kupa'da statü belirsizliği! Eğer uygulanırsa katılacak takımlar belli oldu...
Fatih Tekke: Türk futbolu bana az değil çok haksızlık yaptı!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve kurmaylarından Samandıra'ya çıkarma! Kritik toplantı...
Galatasaray’da Eyüpspor mesaisi başladı
Efsane ayrılıyor! Jamie Vardy, Leicester City’e veda ediyor