TFF açıkladı: Rezerv Lig iptal edildi

Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği Vakfının yaptığı talebin değerlendirildiğini ve Rezerv Lig'in kalan haftalarının oynanmamasına karar verildiğini duyurdu.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Rezerv Lig'in kalan haftalarının oynanmamasına karar verildiğini açıkladı.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda alınan kararlar ile ilgili TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:
1. Kulüpler Birliği'nin kamuoyu önünde yaptığı talep değerlendirilerek, Rezerv Lig'in kalan haftalarının oynanmamasına karar verilmiştir.
2. Kulüplerimizin talebi doğrultusunda U19 Gelişim Ligi ile ilgili yapılacak düzenlemeler önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır.
3. Federasyonumuzun internet sitesinde yer alan futbolcu, teknik adam, sağlık ekibi çalışanı, hakem, temsilci, gözlemci, futbolcu menajerlerine ilişkin bilgilerin yer aldığı BİLGİ BANKASI'nın tekrar erişime açılması kararı alınmıştır. Daha önce Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında gerekli düzenlemeler yapılmak üzere erişime kapanan Bilgi Bankası'na, hukuki düzenlemeler yapılarak yeniden erişim sağlanacaktır.
İlk 4 hafta sonunda Galatasaray, 12 puanla lider durumda. İkinci sıradaki Kasımpaşa'nın 9 puanı bulunuyor. Fenerbahçe ise 1 puanla son sırada yer alıyordu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Benfica'ya bir Türk yıldız daha! Portekiz ekibi çalışmalara başladı...
Beşiktaş'a Rafa Silva şoku! Dünya devi Portekizli oyuncuyu istedi...
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Uğurcan Çakır açıklaması: Ali Koç aradı!
Merih Demiral'dan bir ilk! Milli futbolcu tarihe geçti...
Galatasaray, Bodrum FK maçı hazırlıklarına başladı