Son dakika... Süper Lig naklen yayın ihalesinde kritik gün

Futbolda naklen yayınlarındaki ihale süreci bugün tamamlanacak. İhale komisyonu, en iyi teklifi veren şirketlerden sunumlarını alınacak, son sözleri sorulacak. Kulüpler Birliği de 14.00’teki toplantıda son durumu masaya yatıracak.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun gelecek sezondan itibaren başlayacak naklen yayın hakkı için ihale sürecinde artık sona yaklaşılıyor. TFF Başkanı Nihat Özdemir başkanlığındaki ihale komisyonu, işe bugün netlik kazandıracak, nihai karar 28 Şubat’ta açıklanacak. Türkiye Futbol Federasyonu’nun gelecek sezondan itibaren başlayacak naklen yayın hakkı için ihale sürecinde artık sona yaklaşılıyor. TFF Başkanı Nihat Özdemir başkanlığındaki ihale komisyonu, işe bugün netlik kazandıracak, nihai karar 28 Şubat’ta açıklanacak.
İhaleye giren yayıncı adaylarından iki kez teklif alan Naklen Yayın İhale Komisyonu, son turu bugüne bırakmıştı. Komisyon, en iyi teklifi veren şirketlerden bugün bir kez daha sunum istemişti. İddialı olan firmalar, komisyon önünde kendi tekliflerinin sunumunu yapacak, son sözlerini söyleyecek, en iyi rakamlarını iletmiş olacak. Komisyon, 14.00’de toplanacak Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısında ise bu gelen son teklifleri kulüp başkanlarına iletecek ve bunlarla ilgili bilgi verecek. Başkanların burada olumlu-olumsuz düşüncelerini ileteceği ve toplantıdan bir karar çıkacağı dile getirildi. Türkiye Futbol Federasyonu, nihai kararını ise 28 Şubat’ta açıklamış olacak. Ancak, önerilerin tatmin edici bulunmaması durumunda ihalenin iptal edilebileceği de dile getirildi.
(Milliyet)
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Arda Güler'in asisti kupayı almaya yetmedi! Barcelona, Real Madrid'i bir kez daha mağlup etti...
Gaziantep FK - Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Gaziantep FK - Fenerbahçe maçında ilk 11'ler!
Ali Koç: Fenerbahçe, tezahüratlarla başkan değiştirecek kulüp değildir
Galatasaray'da hedef çifte kupa! Dursun Özbek'ten açıklamalar...
Fenerbahçe'de Hakan Bilal Kutlualp adaylığını açıkladı! Olağanüstü genel kurul çağrısı...