SON DAKİKA | Mauro Icardi sakatlık numarası mı yapıyor? Galatasaray Doktoru Yener İnce'den açıklama: Cehalet kötü bir şey!

Tottenham maçında çapraz bağları kopan Mauro Icardi, Samsunspor maçını tribünden takip etti. Arjantinli, maç sonu sahada yürüyerek taraftarı selamladı. Icardi'nin sakatlığına rağmen yürüdüğü anlar gündem olmuştu. Galatasaray Doktoru Yener İnce, spekülasyonlara net bir cevap verdi.
Tottenham maçında sakatlanan ve çapraz bağlarının koptuğu açıklanan Mauro Icardi, Galatasaray’ın son oynadığı Samsunspor maçı sonrasında sahaya indi, tribünlere kadar giderek üçlü çektirdi. Bu durum, gerek kamuoyunda gerekse sosyal medyada büyük tartışma konusu oldu. Arjantinli futbolcunun bu ciddi sakatlık sonrasında nasıl yürüdüğü, nasıl triubünlere gittiği en çok merak edilenler arasında yer aldı.
"CEHALET KÖTÜ BİR ŞEY"
Icardi’ye yönelik eleştirileri değerlendiren Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, “Cehalet kötü şey. Neymiş futbolcunun çağraz bağları kopunca yürüyemezmiş! Türkiye’de en fazla çapraz bağ ameliyatı yapan doktorum. Neden yürüyemesin? Çapraz bağı kopmasına rağmen maçı tamamlayan futbolcular var. Ibrahimovic 67 dakika bu şekilde sahada kaldı. Çapraz bağın yürümekle bir ilgisi bulunmuyor” ifadesini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Samsunspor, Adana Demirspor’u 3 golle geçti
Rıza Çalımbay döndü, Sivasspor kazandı! Göztepe…
Galatasaray'dan kaleci planı! Inaki Pena için Barcelona'ya yapılan teklif belli oldu...
Trabzonspor evindeki mağlubiyete üzülüyor! Yerel basın, Şenol Güneş'e tepki gösterdi...
Beşiktaş, Ciro Immobile'nin maliyetinden çıkıyor! Transferde yeni golcü bulundu...