Son dakika... Galatasaray'da Taylan Antalyalı şoku!

Sarı-Kırmızılılarda cezalı Yedlin, Luyindama ve Marcao’nun yerine defansa Taylan ile yama yapmaya hazırlanan Fatih Terim ve ekibi, bu oyuncunun Kovid-19’a yakalanmasıyla iyice zorda kaldı. Emre Kılınç da ikinci vaka olarak moral bozdu.
Milli takımlara 10 oyuncu gönderen Galatasaray'ın korktuğu başına geldi. Sarı-kırmızılıların iki oyuncusunun Kovid-19 test sonucu pozitif çıktı ve izolasyon süreci başladı. Hatay deplasmanı öncesi savunmada 3 cezalı (Yedlin, Luyindama ve Marcao) oyuncusu bulunan Galatasaray'da bu bölgede oynaması düşünülen Taylan Antalyalı'nın izolasyon sürecine girmesi teknik direktör Fatih Terim'in de bütün planlarını değiştirmesine yol açtı.
MECBUREN OZORNWAFOR
Bu sezon sadece 6-0 kazanılan Gençlerbirliği mücadelesinde son 8 dakikada süre alan Valentine Ozornwafor, etkili hücum hattına sahip Hatayspor karşısında mecburen ilk 11'de görev yapacak. Savunmayı Donk-Ozornwafor ikilisi ile oluşturmaktan başka alternatifi kalmayan Fatih Terim, 2000 doğumlu Nijeryalı stoperle idmanlarda özel olarak ilgileniyor.
FEGHOULİ 8 NUMARAYA
Koronavirüs'e yakalanan oyuncular, orta saha kurgusunu da bozdu. Emre Kılınç'ı da kaybeden Terim, eksiklerden dolayı Feghouli'yi 8 numara pozisyonuna çekecek. İlk 11 çıktığı 10 maçta 5 yenilgi karnesine sahip olmasına rağmen Etebo da Hatay'da tek ön libero olarak sahaya çıkacak.
(Sabah)
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Real Madrid Şampiyonlar Ligi’ne Veda Etti: Ancelotti'den Dikkat Çeken Sözler
Dursun Özbek: Tüm engellemelere rağmen hedefimize ilerliyoruz
Milli futbolcu Kenan Yıldız'a eski kulübü talip oldu!
Dusan Tadic, kulüp televizyonuna röportaj verdi: Bu şampiyonluk gerçekten çok ama çok önemli
Eyüpspor'un yıldızı Berke Özer, Süper Lig devine doğru!