hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son Dakika | Galatasaray'da Dursun Özbek resmen adaylığını açıkladı!

    KAYNAKCnnturk.com

    Galatasaray Yıllık Olağan Bütçe Toplantısı başladı. Toplantıda konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılıların 1 numarası, yeniden başkan adayı olduğunu söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray Yıllık Olağan Bütçe Toplantısı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Anadolu Oditoryum Salonu’nda yapılıyor. Toplantıya Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri ve sarı-kırmızılı kulüp üyeleri katıldı. Toplantının divan başkanlığına Eşref Alaçayır seçildi. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından başladı. Konuşmaların ardından sarı-kırmızılıların bütçesi karara bağlanacak.

    Toplantıda konuşan Dursun Özbek, "Bu sezonu 700 bin forma satışıyla kapatma hedefimiz var. Önümüzdeki senenin planlaması da bir milyon adet. Tüm taraftarlarımızı, koleksiyon özelliği bulunan 100. yıl formasından almaya davet ediyorum." dedi.

    Yeni sezonda Kemerburgaz'a geçmeyi düşündüklerini belirten Özbek, "Florya arazisi için yaptıklarından dolayı merhum başkanımız Mustafa Cengiz'e teşekkür ediyoruz. Galatasaray Kulübü, Florya'daki arsayı 1 milyar TL üzeri para ödeyerek kendi imkanlarıyla almıştır. Rekabette olduğumuz kulüpler farklı algı yapmaktadır. Bugün itibarıyla bu arsanın üzerinde herhangi bir borcumuz bulunmamaktadır, 6 ayda kapattık. Florya Tesisleri'mizin konaklama alanı toplam 4500 m². Kemerburgaz'da planladığımız tesis 14.000 m². Yeni sezonumuzu orada açmayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'a övgü dolu sözler söyleyen Özbek, "Galatasaray kazandığımız kupalarla başkalarının hayal bile edemeyeceği başarılara ulaştık. Başta Okan Hoca ve ekibi olmak üzere tüm futbolcu kardeşlerimize, geçmişte hizmet vermiş herkese, başkanlarıma teşekkür ediyorum. Önemli bir teşekkür de Erden Timur kardeşime ayırmak istiyorum. Birlikte çıktığımız yolda sırf başarılı oluyor diye birileri tarafından hedef gösterildi. Galatasaray için yaptıkları ve bundan sonra yapacakları için kendisine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemlerde de Galatasaray'a hizmet etmeye devam edeceğinden eminim." dedi ve üyeler tarafından alkışlandı.

    25 Mayıs'taki seçimde yeniden aday olduğunu açıklayan Dursun Özbek, "Bu göreve yeniden seçilirsem, hiç durmadan çalışacağımın sözünü vermek istiyorum" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow