hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika Acil oyuncu satılması gerekiyor... Fenerbahçe transfer haberleri 18 Temmuz

    Son dakika Acil oyuncu satılması gerekiyor... Fenerbahçe transfer haberleri 18 Temmuz
    expand

    Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe'ye İngiltere'den müjdeli haber geldi. Öte yandan Moussa Sow'un yeniden Sarı-lacivertlilere gelmesi gündemde. Öte yandan Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi için yeni oyuncuları kaydettirebilmesi için bonservisi karşılığında acilen oyuncu satması gerekiyor. İşte günün en dikkat çeken Fenerbahçe transfer haberleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    - Fenerbahçe'nin yeni transfer yapabilmesi ve şu ana kadar yapılan transferlerin hepsini UEFA Avrupa Lİgi ön elemelerinde oynatabilmesi için acilen bonservisi karşılığında oyuncu satması gerekiyor. Emenike'den gelen bonservis tek başına yeterli olmazken bazı oyuncular için iddialar var.

    - Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen Gregory van der Wiel’e İngiltere’den talip çıktı. Habertürk'ün haberine göre Premier Lig ekibi Crystal Palace Hollandalı oyuncuyla ilgileniyor.

    - Simon Kjaer'e yeni talip… Milan'ın devreden çıkmasıyla sevinen Fenerbahçe'nin kapısında bu kez Lille ve Marsilya var. Özellikle Kjaer'in eski kulübü Lille'in çok istekli olduğu, 10 milyon Euro artı bonuslar teklif ettiği gelen haberler arasında. Danimarkalı'nın menajeri Mikkel Beck de Kjaer'in Fransa'ya dönebileceğini söyledi.

    - Fenerbahçe, bonservisi Everton'da olan Oumar Niasse'yi satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Futbolcu da Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor.

    - Futbol yorumcusu Ömer Üründül, Fenerbahçe yönetimine tavsiyede bulunarak Başakşehir2in forveti Mehmet Batdal'ın transfer edilmesini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    - Geçen sezon kiralık olarak sarı- lacivertli formayı giyen Moussa Sow yeniden takıma katılmak için gün sayıyor. Senegalli golcü, alacaklarına karşı iki yıllık kontratı bulunan Al Ahli kulübüyle yollarını ayırmaya çalışıyor. Edinilen bilgilere göre Al Ahli, yüksek maaş maliyeti nedeniyle Sow'u bırakmaya sıcak bakıyor. Bir hafta içinde kesin yanıt geleceği bildirildi.

    Neustaedter ve İsmail'den Kocaman yorumu

    - İtalyan basını, Mauricio İsla’nın Cagliari ile sözleşmesini fesh etme konusunda anlaştığını yazdı. İtalyanlar’a göre bugün İstanbul’a gelecek olan 29 yaşındaki oyuncu ile Sarı-Lacivertliler 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

    17 yaşındaki Elif Elmas, FIFA kuralları gereği 2018'e dek Fenerbahçe forması giyemeyecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow