Son dakika... Emre Kılınç'a 5 talip birden!
Sarı kırmızılılarda istediği forma şansını bulamayan Emre Kılınç'a, Süper Lig'den talipler çıktı. Yıldız futbolcuya şu ana kadar 5 kulüp talip oldu. Öte yandan Emre Kılınç'ın transferi için bonservis ödemeyi kabul eden ekiplerin de olduğu ifade edildi.
Haberin Devamı
/

Marcao ve Kerem'e Avrupa'dan teklifler alan Galatasaray'da iç transferde ise ilgi gören isim Emre Kılınç... (Fotomaç)
/

DG Sivasspor, Göztepe ve GZT Giresunspor'un aralarında yer aldığı 5'ten fazla Süper Lig ekibinin ara transfer döneminde Emre'yi istediklerini bildirdi.
Haberin Devamı
/

Emre Kılınç için bonservis ödemeye hazır kulüplerin de olduğu öğrenildi. Ancak Galatasaray cephesi, Emre'yi göndermeye sıcak bakmıyor.
/

27 yaşındaki solak futbolcu sezonun ilk yarısında istediği süreleri alamasa da 4 gol, 1 asistlik skor katkısında bulundu.