Son dakika Badou Ndiaye Osmanlıspor maçı kadrosundan çıkartıldı

Son dakika Badou Ndiaye Osmanlıspor maçı kadrosundan çıkartıldı
expand
KAYNAKAA

Süper Lig'in 19'uncu haftasında evinde Osmanlıspor'u ağırlayacak Galatasaray'da Badou Ndiaye, maç kadrosundan çıkartıldı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Ndiaye'nin Premier Lig ekibi Stoke City'den gelen transfer teklifiyle birlikte kafasının karışması ve düşünmek için zaman istemesi üzerine Osmanlıspor maçı kadrosundan çıkartıldığı öğrenildi.

Dün akşam kampı terk eden ve transfer tekliflerini düşünen Ndiaye'nin Stoke City'den gelen teklife olumlu baktığı ve transferin iki gün içinde netlik kazanacağı ifade edildi.

16 milyon euro'luk teklifin ardından Badou Ndiaye tesislerden ayrıldı

Öte yandan serbest kalma bedeli 15 Haziran 2019'dan itibaren 18 milyon Euro olan Ndiaye için pazarlık yapılacak.

Galatasaray'ın açıklaması şu şekilde: 

"31 Ocak'ta sona erecek transfer dönemi öncesi oyuncumuz Badou Ndiaye'ye yurt dışı kulüplerinden önemli teklifler var. Bir süredir kendisiyle ilgili teklifler nedeniyle kafasının karıştığı gözlenen Badou Ndiaye, bu durumda maça çıkmasının sağlıklı olmayacağını teknik direktörümüz Fatih Terim'e iletmesi üzerine teknik heyetimiz tarafından karşılaşmanın kadrosuna alınmadı. Osmanlıspor maçına bu şekilde çıkması risk olarak görünen oyuncumuzun durumunun bir iki gün içerisinde netlik kazanması bekleniyor."

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow