hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SON DAKİKA! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a Jose Mourinho çalımı

    KAYNAKCnnturk.com

    Ali Koç, Aziz Yıldırım’ın anlaştığını söylediği Jose Mourinho’ya imza attırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Büyük hedeflerle başlanan sezonda şampiyonluğu Galatasaray’a kaybeden Fenerbahçe’de Ali Koç ve Aziz Yıldırım’ın yarışacağı seçime doğru gidilirken bir yandan da teknik direktörün kim olacağı merak ediliyordu.

     ALİ KOÇ, BOMBAYI PATLATTI

    Fenerbahçe’nin mevcut başkanı ve yeni dönem başkan adayı Ali Koç, yeniden başkanlığa adaylığını koyan Aziz Yıldırım’ın anlaştığını söylediği Jose Mourinho’yla el sıkıştı ve 2 yıllık imza attırdı.

    MAHMUT USLU'DAN MOURİNHO TEPKİSİ

    Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesinde yer alan Mahmut Uslu ise Ali Koç'un Mourinho ile anlaşmasının ardından "Seçilmeden teknik direktör getiren adam Aziz Yıldırım" ifadeleri ile tepkisini dile getirdi.

    AZİZ YILDIRIM'DAN DA AÇIKLAMA GELDİ

    Sarı-lacivertli kulübün eski başkanı ve yeni başkan adayı Aziz Yıldırım da Ali Koç'un Mourinho ile anlaşması üzerine şu açıklamayı yaptı: 

    “Önder Bey ve Mahmut Bey, Jose Mourinho ile görüştü; belli bir noktaya geldik. Onlara da çağrı yaptık, 'Gelin bedelini beraber ödeyelim, beraber bu işi halledelim' dedim. Neyse akıllarına gelmi; gitmişler, konuşmuşlar. Bana da sordu öbür taraf, 'Gerekirse imzalayın' dedim. Çünkü onların yetkisi var, bizim yetkimiz yok şu anda. Onlar da Mourinho'ya talip olmuşlar. İyi bir hamledir. Fenerbahçe'ye İsmail Kartal'dan sonra Jose Mourinho… Güzel işte Jose Mourinho ile anlaşmaları. Söylediler bana. Ben seçilirsem ben de çalışırım. 'Gelin beraber anlaşalım, imza attıralım, çalışmaya başlasın' demedim mi? Sonuçta seçilirsek biz de çalışırız, fark etmez.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow