hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun'un açıklaması tepki topladı!

    Sivassporda teknik direktör Bülent Uygunun açıklaması tepki topladı
    expand
    KAYNAKİHA

    Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un Eyüpspor maçı sonrası yaptığı açıklama tepki toplarken, Uygun yenilgiyi taraftarlara bağladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Sivasspor sahasında Eyüpspor'a 1-0 mağlup oldu. Kırmızı-beyazlı ekipte Teknik Direktör Bülent Uygun, maç sonu yaptığı basın toplantısında tepki çeken sözler söylemişti. Eyüpspor maçının hakemi Zorbay Küçük'ü hedef gösteren Uygun'un, Sivasspor taraftarları hakkında yapmış olduğu açıklama da büyük tepkilere yol açmıştı. Taraftarlar, Uygun'a yapmış olduğu açıklamalar nedeniyle sosyal medya üzerinden kızgınlıklarını dile getirerek Sivasspor Yönetimi'nin bu duruma bir an önce önlem almasını istediler.

    Tepkilerin ardından Bülent Uygun'dan yeni açıklama:

    Trendyol Süper Lig’in 3. hafta maçında sahamızda İkas Eyüpspor ile oynadığımız maçta stadı dolduran ve 90 dakika boyunca hiç susmadan takımımıza destek veren başta Kırmızı Duvar taraftar grubumuz olmak üzere tüm Yiğidoları en içten teşekkürlerimi sunarım.

    Net Global Sivasspor camiası olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde büyük başarılara imza attık. Bu yolda ilerlerken, olumsuz tepkilerin değil, yapıcı eleştirilerin ve destekleyici tavırların bizleri daha ileriye taşıyacağını unutmamalıyız. Ligin uzun bir süreç olduğunu ve bu süreçte takımımıza olan inancımızı kaybetmeden, her anımızı birlikte paylaşarak yolumuza devam etmemiz gerektiğini hatırlatmak isterim. Birkaç taraftar istedi diye futbolcumu heba etmem. Şehrini ve takımını seven Yiğidolardan sabır ve destek bekliyorum. Bu başarıyı kazanacak ve mücadele edecek olan bir antrenörüm.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow