hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sinan Engin'den Sergen Yalçın açıklaması! Fenerbahçe mi Beşiktaş mı?

    Sinan Enginden Sergen Yalçın açıklaması Fenerbahçe mi Beşiktaş mı
    expand
    KAYNAKMilliyet

    Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın sezon sonunda Akdeniz ekibinden ayrılacak. Adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile de anılan Yalçın hakkında spor yorumcusu Sinan Engin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Nuri Şahin'in vedası sonrası göreve getirilen Sergen Yalçın, sezon sonunda Akdeniz ekibinden ayrılacağını daha önce duyurmuştu. Nuri Şahin, Çağdaş Atan ve Şenol Güneş'in adaylar arasında gösterildiği Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'la da sezon sonunda masaya oturulacağı belirtilmişti. Öte yandan şampiyonluk yarışında geride kalan Fenerbahçe'nin de gelecek sezon için Sergen Yalçın ile ilgilendiği ifade edilmişti.

    SİNAN ENGİN'DEN SERGEN YALÇIN AÇIKLAMASI

    Beşiktaş'ın eski idarecilerinden Sinan Engin, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılmasının ardından suskunluğunu bozdu. Beyaz TV'de konuşan Sinan Engin, Beşiktaş'ın gelecek sezona Sergen Yalçın ile başlaması gerektiğini dile getirdi.

    Siyah-beyazlıların gelecek sezona Sergen Yalçın'la başlamaması durumunda sıkıntı yaşayacağını vurgulayan Sinan Engin, "Gelecek sezon Beşiktaş eğer Sergen Yalçın ile başlamazsa sıkıntı yaşar. Başka bir teknik adam gelirse ve işler kötü giderse, yine Sergen Yalçın tezahüratları başlar" dedi.

    Sergen Yalçın'ın Fenerbahçe ile ilgili anılmasının gerçeği yansıtmadığını belirten Sinan Engin, "Sergen Yalçın'ın Fenerbahçe'ye gitme gibi bir durumu yok" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow