hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şenol Güneş: Pepe hoşuma gitmiyordu, Balotelli'yi istemedim, Juventus'u da istemem

    Şenol Güneş: Pepe hoşuma gitmiyordu, Balotelliyi istemedim, Juventusu da istemem
    expand

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi'nden Türkiye Ligleri'ne, gelinen başarılı düzey ve hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Güneş, Şampiyonlar Ligi'nde bir İtalyan ekibiyle eşleşecekse Napoli'yi tercih edeceğini söylerken Balotelli'yi neden istemediğini de anlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, İtalyan basınında önemli yeri bulunan La Gazzetta dello Sport'a özel açıklamalarda bulundu.

    2002 Dünya Kupası sonrası tekrardan başarıya bu kadar yakınlığı hakkında sorulan soruya Güneş, ''Ortak benzerlik benim felfesemdir. En üst düzeyde mücadele etmek, neşeli futbol oynamak, güzellik aramak, oyuncularımın yaratıcılığını sergilemelerini sağlamak için onları özgür bırakmak...''

    ''O Türkiye ile herkesi hayret içinde bıraktığımızı düşünüyorum. Kimse bizi tanımıyordu. Buna karşılık Şampiyonlar Ligi'nde herkes herkesi çok iyi tanıyor. Yaratıcı ve yenilikçi olmak gerekiyor.'' cevabını verdi.

    Devlet Bahçeli'den Beşiktaş ve Galatasaray yorumu

    Trabzonspor'un yeni stadına isminin verilmesinin sorulması üzerine ise başarılı teknik adam, ''Bakın ben bu olsun istemiyordum, doğru bulmuyorum ama orada doğdum. Bütün hayatımı ve futbolculuk kariyerimi o şehirde geçirdim. Bana sorun da yaratıyor. Çünkü o stadyum içinde mağazalar var ve bazıları o mağazaların sahibinin ben olduğumu düşünerek, beni arayıp kiracıların kirada indirim istekleri falan oluyor.'' sözlerini sarf etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güney Koreli gazeteci Beşiktaş fanatiği çıktı

    Şenol Güneş ayrıca Barcelona'nın okulunun kendisi için ilham kaynağı olduğunu belirterek Barcelona'nın Cruyff ve ardından Guardiola'yla geliştirdiği futbola övgü yağdırdı.

    Alex Ferguson'dan çok şey öğrenilebileceğini söyleyen Güneş, onu ancak örnek alabileceğini söyledi.

    'Güney Kore'ye gitmeseydim Avrupa'ya gidebilirdim' diyen tecrübeli teknik direktör 'Biraz yaşlandım hatta emekliye bile ayrılmayı düşünüyorum' diye konuştu.

    Pepe'yle ilgili de konuşan Güneş, 'El Clasico izlediğim zaman hoşuma gitmiyordu. Kötü bir izlenim vermişti. Ama burada herkes için örnek bir oyuncu olduğunu gösterdi' dedi.

    Son dakika Beşiktaş haberleri 8 Kasım 2017... Negredo için karar verildi

    Balotelli'ye hayır demesiyle ilgili olarak ise 'Benim için sadece yetenek önemli değil. Tutum, davranış da çok önem taşıyor. Quaresma'ya burada yeni bir fırsat tanıdık, bu riski aldık ama her şey çok iyi oldu. Balotelli'de de böyle olabilirdi ama o tarz bir oyuncu istemedim' diyen Şenol Güneş, Beşiktaş'la uzun süreli bir projeleri olduğunu ve adım adım ilerlediklerini de kaydetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneş, çeyrek finalde üç İtalyan takımından biriyle eşleşmesi gerekse hangisini tercih edeceği yönündeki soruya 'Napoli'yi alırım. Dostlarımız, çok iyi tanıyorum. Juventus'u ise istemem' yanıtını verdi.

    Beşiktaş taraftarı Liverpool'u trol'ledi

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow